Το ανεπιθύμητο φούσκωμα

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το ανεπιθύμητο φούσκωμα

Τί κάνατε λάθος;

Πόσο ενοχλητικό είναι να ξυπνάτε και να αισθάνεστε πρισμένες. Αναρωτιέστε μήπως φταίει ο κύκλος της περιόδου σας που πάντα προκαλεί ένα πρήξιμο λίγες ημέρες πριν αδιαθετήσετε, αλλά συνειδητοποιείτε ότι δεν περιμένετε την περίοδό σας. Άρα κάτι κάνατε λάθος χθες το βράδυ. Μην ψάχνετε δικαιολογίες... Είναι πολύ λογικό ακόμα και αν κάνατε υγιεινές επιλογές να έχετε ένα έντονο φούσκωμα από το πρωί!

Αρχικά σκεφτείτε αν είχε αλάτι το χθεσινό φαγητό σας. Το συγκεκριμένο, απαραίτητο κατά τα άλλα μπαχαρικό προκαλεί κατακράτηση υγρών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πρίζεστε καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Για να γλιτώσετε από το αλάτι, πιείτε άφθονο νερό.

Η ζάχαρη είναι το δεύτερο λευκό υλικό που προκαλεί ανεπιθύμητα συμπτώματα. Ακόμα και αν δεν φάγατε γλυκό, ένα ποτό είναι πλούσιο σε ζάχαρη. Ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά, δροσερά cocktails. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι εκτός από το φούσκωμα που νιώθετε, χθες αποκτήσατε και αρκετές περιττές θερμίδες με τα ποτάκια που απολαύσατε...

Συνεχίζουμε με υγιεινές επιλογές όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι λάθος να τρώτε μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, επειδή είναι υγιεινά και δεν έχουν πολλές θερμίδες! Όλα θέλουν μέτρο, όταν εσείς καταναλώνετε τεράστιες ποσότητες όχι απλά θα φουσκώσετε καθώς περιέχουν υψηλά ποσοστά νερού, επιπλέον θα κερδίσετε και θερμίδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

More for you

 
 

Don't Miss