"Λιποκαταστροφέας": Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι;

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Λιποκαταστροφέας": Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι;

Τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, κατά αποκλειστικότητα στο ιατρείο του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη, εφαρμόζεται η απόλυτη θεραπεία καταστροφής λιποκυττάρων, το VASER SHAPE.

Τι είναι το VASER SHAPE;

To Vaser Shape είναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. (Η δίαιτα και η άσκηση από μόνες τους δεν επαρκούν). Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος. Το Vaser Shape είναι μέθοδος μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο στην υγεία του ασθενούς, όσο και στην τοπική αισθητική της προβληματικής περιοχής.

Τρόπος δράσης Οι χρόνιες κλινικές μελέτες καθώς και η έγκριση του FDA καθιστούν τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή. Το Vaser Shape χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη κεφαλή που επικεντρώνει τη δράση επί του υπό θεραπεία ιστού, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές, όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τον συνδετικό ιστό. Το Vaser Shape εκπέμπει ειδικής συχνότητας υπέρηχους.

Τα υπερηχητικά κύματα παράγουν ένα αποτέλεσμα σπηλαίωσης πάνω από τον ιστό για να προάγει την απώλεια λίπους. Η μεταβλητή πίεση των υπερήχων παράγει μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών, και επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων (κυρίως γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρονται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα.

Vaser Shape Body

Λεμφική θεραπεία Μετά από κάθε κύρια θεραπεία με υπέρηχους, η αποστράγγιση της λέμφου γίνεται με μία επικουρική θεραπεία με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Η ειδική αυτή κεφαλή προσκολλάται πολύ καλά στον ιστό, που παράγει μια πλήρη θεραπεία βελτίωσης του κυκλοφορικού (τόσο του αγγειακού όσο και του λεμφικού συστήματος). Επομένως βοηθάει στην αποβολή του περιεχομένου των λιποκυττάρων και στα υπολείμματα των κυτταρικών μεμβρανών.

Συμβουλές-Συστάσεις Μέτρια σωματική δραστηριότητα μετά από κάθε θεραπεία ευνοεί την αποβολή των αποβλήτων. Σωστή διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Λήψη 2-3 λίτρα νερού.

Διάρκεια και αριθμός θεραπειών Μια συνεδρία διαρκεί από 30 min έως και 60 min. Ο αριθμός των συνεδριών καθώς και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ δύο κύριων θεραπειών καθορίζονται μετά από ειδικό διαγνωστικό έλεγχο Cellu-Check. Με την διαγνωστική δυνατότητα των υπερήχων, το σύστημα Cellu-check μας δίνει τις εξής πληροφορίες:

Μέτρηση δείκτη μάζας σώματος

Λιπομέτρηση

 • Διάκριση του υποδόριου λίπους σε (μέτριο, κακό, καλό) ανάλογα με το περιεχόμενο των λιποκυττάρων και τη συγκέντρωση των ελεύθερων λιπαρών οξέων μέσα σε αυτά.
 • Αν υπάρχει ή όχι αναγέννηση των υπό διάγνωση τοπικών λιποκυττάρων.
 • Αν οι κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων είναι ευενδότες ή όχι.
 • Αν υπάρχει κυτταρίτιδα ή όχι και τι μορφή (ινώδης, οιδηματώδης κ.λ.π).

Το Cellu-check αφού προσμετρήσει όλες τις παραπάνω πληροφορίες, μέσω ειδικού αλγόριθμου, επιλέγει το εξατομικευμένο πρόγραμμα του Vaser Shape για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, καθώς και τον ενδεικνυόμενο αριθμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αποτελέσματα Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία. Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι το ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. Το αποτέλεσμα εκτός από την προφανή απώλεια εκατοστών, είναι και μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος τόσο στην υφή όσο και στην ελαστικότητά του. Είναι ασφαλής, άνετη και αποτελεσματική στο χρόνο παρέχοντας άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και χρόνο αποκατάστασης, διεγείροντας τη φυσική διαδικασία του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Τι πετυχαίνει:

 • Μείωση τοπικού πάχους
 • Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
 • Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
 • Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
 • Λιπογλυπτική σώματος - Βελτίωση περιγράμματος
 • Μείωση - βελτίωση κυτταρίτιδας (Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 • Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων - ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος)
 • Πλεονεκτήματα του Vaser Shape
 • Μέθοδος ασφαλής, μη επεμβατική, ανώδυνη επιλεκτική και μακράς διάρκειας.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.narcissusangelidis.gr www.facebook.com/NarcissusAngelidis Στέλιος Αγγελίδης Δερματολόγος Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 90 Τ: 210 7701186 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss