Πως να χάσετε βάρος αυτό το Σαββατοκύριακο...

Σάββατο 09 Μαΐου 2015

Σάββατο 09 Μαΐου 2015

Πως να χάσετε βάρος αυτό το Σαββατοκύριακο...

Είστε έτοιμοι να χάσετε βάρος αυτό το Σαββατοκύριακο; Μήπως είστε τόσο απασχολημένοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας; Αν ισχύει το παραπάνω, τότε το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή, για να βρείτε χρόνο να γυμναστείτε και να επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση της υγείας σας. Λοιπόν, τι κάνετε για να χάσετε βάρος αυτό το Σαββατοκύριακο;

Γιατί να μην πάτε για πεζοπορία στο κοντινό βουνό, ή στο γειτονικό κολυμβητήριο και στη συνέχεια να πάτε μια βόλτα με ποδήλατο; Λίγο ακραία; Το ξέρω, αλλά το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή ευκαιρία για να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας και να γυμναστείτε. Έτσι θα μπορείτε να χάσετε μερικά κιλά και ταυτόχρονα να γυμνάσετε το σώμα σας, αφού δεν μπορούσατε μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε αν αυτό το Σαββατοκύριακο διοργανώνεται κάποιος αγώνας τρεξίματος και λάβετε μέρος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μπορεί να κάνει ζέστη όμως, μη διστάσετε να βάλετε το σορτσάκι σας και να πάτε για τρέξιμο.

Τώρα που έχετε επιπλέον χρόνο, είναι ευκαιρία να φτιάξετε το αγαπημένο σας smoothie, που θα σας δώσει βιταμίνες και θα σας χορτάσει με λίγες θερμίδες. Μπορείτε επίσης, να ετοιμάσετε διάφορα smoothies για όλη την εβδομάδα και να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγή δοχεία.

Αδράξτε την ευκαιρία και κοιμηθείτε περισσότερο. Δεδομένου ό,τι το σώμα σας εκκρίνει περισσότερο την ορμόνη κορτιζόλη όταν σας λείπει ο ύπνος και αυτό μπορεί να αυξήσει το βάρος σας, το Σαββατοκύριακο κοιμηθείτε. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε από το άγχος όλης της εβδομάδας.

Τώρα που μάθετε τους τρόπους, τι περιμένετε; Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή φυσική κατάσταση και διασκεδάστε χάνοντας κιλά.

More for you

 
 

Don't Miss