Ξεκουράστε τα μάτια σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ξεκουράστε τα μάτια σας

Τα μάτια μας είναι ο καθρέπτης του εσωτερικού μας κόσμου και προδίδουν την διάθεση σας. Χρειάζονται εντατική περιποίηση και προστασία.

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα μας αντικατοπτρίζεται καθημερινά στα μάτια μας που φαίνονται κουρασμένα. Τα συμπτώματα των κουρασμένων ματιών είναι οι μαύροι κύκλοι, οι έντονες σακούλες, είναι συνήθως κόκκινα, σε ακραίες περιπτώσεις πονάνε και τσούζουν.

Για να ξεκουράσετε τα μάτια σας ακολουθήστε τις παρακάτω απλές συμβουλές:

Χαλαρώστε: κάντε μια μάσκα ματιών με κρύες φέτες αγγουριού ή με pads βουτηγμένα σε κρύο τσάι ή χαμομήλι. Ξαπλώστε για 10 λεπτά και αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει. Χρειάζεστε λίγη καφεΐνη: οι κρέμες ματιών που περιέχουν καφεΐνη ή βιταμίνη Κ ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να μειώνονται οι έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια. Ενυδάτωση: το δέρμα γύρω από τα μάτια έχει ανάγκη από εντατική περιποίηση για να διατηρείται νεανικό και τα μάτια φωτεινά και ξεκούραστα. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα ματιών με αντιρυτιδική και αναζωογονητική δράση. Το βράδυ χρησιμοποιήστε μια κρέμα ματιών σε μορφή gel. Τρικ μακιγιάζ: περάστε το εσωτερικό περίγραμμα των ματιών με ένα μπεζ, nude ή λευκό μολύβι ματιών, για να φωτίσει το βλέμμα και για να φαίνονται τα μάτια πιο μεγάλα.

Rodial Dragon’s Blood Eye Gel που δροσίζει, αναζωογονεί, ενυδατώνει και φωτίζει το δέρμα στα κουρασμένα και πρησμένα μάτια.

E-O1 ACT, θρεπτική κρέμα ματιών από τη Symmetria.

More for you

 
 

Don't Miss