Κάνετε δίαιτα και δε χάνετε κιλά;

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κάνετε δίαιτα και δε χάνετε κιλά;
Μάθετε τι μπορεί να φταίει.

Έχετε αποφασίσει να κάνετε δίαιτα, την τηρείτε κατά γράμμα αλλά η ζυγαριά δε δείχνει τα επιθυμητά αποτελέσματα; Αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να αφορούν μεγάλη μερίδα κόσμου.

Οι λόγοι που να κάνουν τη δίαιτα να μην είναι αποτελεσματική μπορεί να είναι: -Μία δίαιτα που βρήκατε σε ένα περιοδικό ή σε ένα site, μπορεί να έχει άλλη επίδραση σε εσάς και άλλη σε μία φίλη σας για παράδειγμα. -Μπορεί κάποια φάρμακα που παίρνετε να σαμποτάρουν τη δίαιτα, καθώς μπορεί να κάνουν κατακράτηση υγρών στον οργανισμό σας. -Ο θυρεοειδής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό. -Η ψυχολογία είναι το παν. Μην ξεκινήσετε δίαιτα αν δεν είστε έτοιμη και διατεθειμένη να την τηρήσετε. -Συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο για να δείτε ποια δίαιτα σας ταιριάζει. Μπορεί κάποια προϊόντα, όπως για παράδειγμα το σιτάρι, να επιδρούν αντίθετα στο μεταβολισμό σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα και για να ακολουθείτε μία ισορροπημένη διατροφή χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα ειδικό. Η Symmetria διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν όπως το Eurodiet. Πρόκειται για μία μέθοδο με εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση που εστιάζει όχι μόνο στην απώλεια βάρους αλλά και στην καλή υγεία σας.

More for you

 
 

Don't Miss