Αποφάσισα να τρώω γιαούρτι για 14 ημέρες και δείτε την εμπειρία μου

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αποφάσισα να τρώω γιαούρτι για 14 ημέρες και δείτε την εμπειρία μου

Είχε περάσει ήδη μια εβδομάδα από τότε που αποφάσισα να κάνω το Activia Challenge και όλα κυλούσαν πολύ καλά. Αν και στην αρχή είχα αρκετές αμφιβολίες, με τον καιρό όμως διαλύθηκαν όλες.

Μάλιστα τη δεύτερη  εβδομάδα ένιωθα ότι είχα προσαρμοστεί πλήρως στο Activia Challenge και σκεφτόμουν να το υιοθετήσω και αφού θα τελείωνε.  Τα γιαούρτια Activia ικανοποιούσαν όχι μόνο τους διατροφικούς μου πόθους, αλλά και τις ανάγκες του οργανισμού σε πολλά θρεπτικά συστατικά, αφού μέσα σε ένα μόνο κύπελλο κρύβονται αμέτρητα οφέλη για την υγεία.

 

Τελειώνοντας το Activia Challenge θα ήθελα να επισημάνω ότι αισθανόμουν πιο ήρεμη, γεμάτη ευεξία. Το εν λόγω σνακ με κάλυψε πλήρως τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά και μόνο όμορφα με έκανε να νιώθω. Επίσης, παρατήρησα ότι μειώθηκε η κακοσμία του στόματος μου. Και αυτό γιατί το γιαούρτι περιέχει λακτοβάκιλους που καταστρέφουν τα βακτήρια που δημιουργούν το πρόβλημα. Τέλος, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι με τα γιαούρτια Αctivia πεινούσα λιγότερο, αφού με κρατούσαν χορτασμένη και δεν επιβάρυναν τη σιλουέτα μου. Υγεία, ευεξία, ηρεμία, πληρότητα και τα οφέλη που μου προσφέρουν τα προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζω τα οφέλη του γιαουρτιου και των προβιοτικών.

Το Activia Challenge είχε αλλάξει τελείως τον τρόπο που έβλεπα το γιαούρτι, το οποίο μετατράπηκε σε ένα από τα αγαπημένα μου σνακ, που συνδιάζει υγεία και απόλαυση.  Πλέον έχω πάντα στο ψυγείο μου ένα Αctivia σε περίπτωση που πεινάσω ή νιώσω μια λιγούρα.

Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ θα μπορούσα να πω στο Activia που σκέφτηκε να δημιουργήσει αυτό το έξυπνο challenge και που μου δώθηκε η ευκαιρία να το ζήσω μέχρι το τέλος. 

More for you

 
 

Don't Miss