Μέχρι να έρθουν οι διακοπές…κρατήστε δύναμη και ενέργεια στο τσεπάκι

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μέχρι να έρθουν οι διακοπές…κρατήστε δύναμη και ενέργεια στο τσεπάκι

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, με τον ήλιο επιτέλους να μας χαμογελά! Η μέρα μεγάλωσε και εμείς γεμίζουμε όρεξη για θερινό σινεμά, για μια βόλτα μετά τη δουλειά, για μια βουτιά στη θάλασσα το σαββατοκύριακο. Ταυτόχρονα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν, τα παιδιά τέλειωσαν το σχολείο και αναζητούν ασχολίες και την προσοχή μας και ιδανικά θα θέλαμε να βρούμε και λίγο χρόνο για γυμναστήριο. Η καθημερινότητά μας; Σκέτος μαραθώνιος!

Για όλες εμάς που ζούμε στο καθημερινό τρέξιμο, έχουμε ευχάριστα νέα. Υπάρχει ένας σύμμαχος που θα μας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε μέχρι να φτάσουν οι πολυπόθητες διακοπές! Πρόκειται για το Μακεδονικό Ταχίνι, την ελληνική υπερτροφή που αποτελείται από 100% αλεσμένο σουσάμι, διατηρώντας  όλα τα ευεργετικά οφέλη του σουσαμιού και προσφέροντας στον οργανισμό μας όλες τις πολύτιμες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που θα τον θωρακίσουν.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ταχινιού είναι εδώ και χρόνια γνωστές. Υπάρχει όμως και κάτι νέο! Το Μακεδονικό Ταχίνι κυκλοφόρησε τώρα και σε πρακτικές μερίδες των 30 γραμμαρίων, πράγμα που μας επιτρέπει να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας για τα καλά!

Απλό, με Mέλι, με Kακάο ή με Πορτοκάλι,  κάθε μερίδα Μακεδονικού Ταχινιού μάς προσφέρει στη στιγμή τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ανταποκριθούμε στις καθημερινές απαιτήσεις! Από το πρωινό με μια φέτα ψωμί ή με γιαούρτι, έως το καθημερινό σνακ στο γραφείο με τη μεσημεριανή σαλάτα ή το φρούτο μας, πριν το γυμναστήριο, μία μερίδα Μακεδονικού Ταχινιού θα μας δώσει πραγματικά το boost που χρειαζόμαστε! Όσο για τις διακοπές; Πλησιάζουν, είναι βέβαιο!

 

More for you

 
 

Don't Miss