Η δύναμή σου σε μια παγωμένη κουταλιά

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η δύναμή σου σε μια παγωμένη κουταλιά

Καλοκαίρι. Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έφτασε. Τα σχολεία έκλεισαν και οι εξορμήσεις στις παραλίες ξεκίνησαν, όπως επίσης επιτέλους έρχονται δειλά δειλά και οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες μας φέρνουν και άλλη μια μεγάλη καλοκαιρινή χαρά: τα παγωτά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο και δροσιστικό από ένα παγωτό και σε συνδυασμό με τον ήλιο και τη ζέστη γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο.

Πώς όμως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να συνδυάσετε την υψηλή πρωτεΐνη και τα super fruits σε ένα και μόνο παγωτό; Αν σας ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό, η Κρι Κρι έρχεται για να κάνει τη διαφορά, λανσάροντας το Super Spoon και σε παγωτό. Ένα προϊόν που συνδυάζει την απόλαυση του παγωτού με τη μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των super fruits. Το νέο παγωτό είναι φτιαγμένο με ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι, κομμάτια μύρτιλου και φραγκοστάφυλου, έχει μειωμένες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. 

Το Super Spoon αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή και για όσους γυμνάζονται και δεν θέλουν να στερηθούν την απόλαυση ενός παγωτού, αφού κάθε συσκευασία περιέχει 9,3g πρωτεΐνη. Τα συστατικά του συνδυάζονται μοναδικά, δίνοντας ένα γευστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει, ενώ παράλληλα σας γεμίζει με ενέργεια και ευεξία, βοηθώντας τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Αναζητήστε το Super Spoon με γεύση μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και cranberry στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι.

More for you

 
 

Don't Miss