Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να χάσετε κιλά. Είναι μόνο τρεις

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να χάσετε κιλά. Είναι μόνο τρεις

Αν όχι όλοι τουλάχιστον οι περισσότεροι κατά καιρούς έχουμε μπει στη διαδικασία να χάσουμε βάρος. Αν λοιπόν προσπαθείτε να χάσετε τα περιττά κιλά οι παρακάτω 3 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας.

1. Να τρώτε 5 μικρά γεύματα κάθε μέρα

Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τον οργανισμό σας νηστικό πάνω από 4 ώρες και να καταναλώνετε μικρά γεύματα τα οποία πρέπει να έχουν μια καλή ισορροπία σύνθετων υδατανθράκων, άπαχων πρωτεϊνών και υγιών λιπαρών οξέων. Επίσης είναι σημαντικό να διατηρείτε σταθερή την ποσότητα των γευμάτων.

Διαβάστε εδώ: Μικρά μυστικά για να χάσετε τα τελευταία 5 κιλά

2. Βάλτε στο πιάτο σας 5 χρώματα

Σε κάθε γεύμα να γεμίζετε το πιάτο σας με λαχανικά. Βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε τουλάχιστον 5 διαφορετικά χρώματα λαχανικών και φρούτων την ημέρα, όπως πολύχρωμες πιπεριές, καρότα, σπανάκι, ντομάτες κ.α. Αυτή είναι μια εξαιρετική τακτική για να διατηρήσετε την ποικιλία στη διατροφή σας και να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Επίσης με αυτό τον τρόπο ξεφεύγετε από τη μονοτονία της δίαιτας.

3. Μισή ώρα άσκηση κάθε μέρα                                          

Αν θέλετε να χάσετε κιλά δεν αρκεί μόνο η διατροφή αλλά πρέπει να εντάξετε και την άσκηση στο πρόγραμμα σας. Προσθέστε μισή ώρα σωματικής δραστηριότητας κάθε μέρα και θα δείτε αμέσως αποτελέσματα.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss