Αυτό είναι το μυστικό μου για να νιώθω υγιής

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό είναι το μυστικό μου για να νιώθω υγιής

Το μυστικό της υγείας τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα είναι να μη θρηνούμε για το παρελθόν ούτε να ανησυχούμε για το μέλλον, αλλά να ζούμε την παρούσα στιγμή σοφά και σοβαρά. Αυτή τη φράση σκέφτομαι κάθε φορά που νιώθω το άγχος και την κόπωση της ημέρας να με καταβάλλουν. Γιατί καλώς ή κακώς η κοινωνία πλέον μοιάζει με ταινία δράσης, όπου προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα, ζώντας σε ένα μόνιμο στρες. Όλοι μας, μαζί και εγώ, βιώνουμε μια μόνιμη πίεση με αποτέλεσμα να γυρνάμε στο σπίτι και να νιώθουμε εντελώς εξαντλημένοι. Τι μπορούμε να κάνουμε; Η απάντηση είναι ότι αν υπάρχει θέληση θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξανά τη χαμένη μας ενέργεια και ευεξία.

Τα μικρά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που μπορούν να μας μας δώσουν την αίσθηση ευεξίας που τόσο επιθυμούμε να αποκτήσουμε. Το δικό μου μυστικό ευεξίας είναι τόσο απλό αλλά και τόσο θαυματουργό που δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Κάθε φορά που νιώθω τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις αλλά και το άγχος να με καταβάλλουν, ανοίγω το ψυγείο μου και πίνω ένα ρόφημα Αριάνι ΜΕΒΓΑΛ και αποκτάω ξανά τη χαμένη μου ενέργεια νιώθοντας έτοιμη να ανταπεξέλθω και στις πιο δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δύο ποτήρια Αριάνι ΜΕΒΓΑΛ  την ημέρα καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ασβέστιο κατά 80% ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. 

Εκτός φυσικά από το Αριάνι, η ΜΕΒΓΑΛ έχει και άλλες δυο καινούριες προτάσεις, το Κεφίρ και το Ξινόγαλο. Αν και το αγαπημένο μου ρόφημα είναι το Αριάνι, παρόλα αυτά και τα τρία αποτελούν δώρα της φύσης για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα με χαμηλά λιπαρά, και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τα ροφήματα αυτά ενισχύουν τις άμυνες του οργανισμού και συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος αφού είναι ιδιαίτερα ευεργετικά.

Το Ξινόγαλο, χάρη στην ειδική καλλιέργεια γιαούρτης που περιέχει το στέλεχος Bifidus, έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας, βοηθώντας στην πέψη, αλλά και στη μεγαλύτερη απορρόφηση βιταμινών και άλλων ωφέλιμων στοιχείων. Ενώ το Κεφίρ προσφέρει στον οργανισμό μας πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Εγώ έχω βρει το δικό μου μυστικό ευεξίας. Εσείς; 

 

More for you

 
 

Don't Miss