Πώς το Instagram βοήθησε μια κοπέλα να χάσει 30 κιλά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Πώς το Instagram βοήθησε μια κοπέλα να χάσει 30 κιλά

Η Niki Tuck είναι μια κοπέλα από την Αμερική η οποία μπόρεσε να χάσει 30 κιλά χάρη στην σκληρή δουλειά και την έμπνευση που τις έδωσαν οι γκουρού της άσκησης και της διατροφής στο Instagram.

Η Niki Tuck πίστευε πάντα ότι το μέγεθος της ταίριαζε με την προσωπικότητά της και γι αυτό δεν είχε σκεφτεί ποτέ να χάσει κιλά. Όμως όταν τελείωσε το σχολείο ζύγιζε πάνω από 70 κιλά και τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να τολμήσει την αλλαγή. Ελπίζοντας να γίνει μια καλύτερη Niki μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο κολλέγιο του Σαν Ντιέγκο. Και εφόσον εκεί οι άνθρωποι είναι πιο ενεργοί λόγω ότι βρίσκονται στην ύπαιθρο, νόμιζε ότι θα γίνει και εκείνη έτσι και θα μπορέσει να χάσει τα περιττά κιλά. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο λόγος ήταν οι αλυσίδες γρήγορου φαγητού στην πανεπιστημιούπολη τις οποίες επικσεπτόταν σχεδόν καθημερινά. Έτσι σε δυο μήνες κέρδισε άλλα 10 κιλά και ξεπέρασε τα 80 κιλά.

Διαβάστε εδώ: 7 τροφές που καθαρίζουν το συκώτι μας

Όταν έφτασε το δεύτερο εξάμηνο συνειδητοποίησε ότι τα επιπλέον κιλά δυσκόλευαν πολύ την καθημερινότητά της. Και τότε άρχισε το γυμναστήριο, έκανε μια ώρα ελλειπτικό κάθε μέρα και μέσα σε τρείς μήνες κατάφερε να χάσει 9 κιλά. Όμως το βάρος της είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, διότι κατέφυγε σε ακραίες διατροφές και σε δίαιτες της μόδας, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να ξαναπαίρνει τα χαμένα κιλά.

Έτσι λοιπόν όταν έφτασε το καλοκαίρι, άρχισε να μπαίνει στο Instagram και να βλέπει τους λογαριασμούς ανθρώπων που είχαν χάσει πολλά κιλά. Όλες αυτές οι φωτογραφίες του πριν και του μετά της έδωσαν δύναμη και αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή της και να ακολουθήσει ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Μέχρι το Σεπτέμβριο ζύγιζε λιγότερα από 60 κιλά και για πρώτη φορά της άρεσε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

 

 

"I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it."

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki Tuck (@nikituck) στις

 

Πλέον η Niki Tuck, η οποία έχει χάσει 30 κιλά, γυμνάζεται τακτικά και ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή. Ενώ πριν από μερικά χρόνια δεν είχε πάει ποτέ της γυμναστήριο και το μόνο που έτρωγε ήταν πρόχειρο φαγητό. Φυσικά δεν ξεχνάει ότι εμπνεύστηκε από τις φωτογραφίες ανθρώπων στο Instagram, γι αυτό και αποφάσισε να κάνει το δικό της λογαριασμό ώστε να μοιράζεται φωτογραφίες με τις αλλαγές του σώματός της προς το καλύτερο, ελπίζοντας να παρακινήσει όσους βρίσκονται σε ένα ταξίδι απώλειας βάρους. 

More for you

 
 

Don't Miss