Τα κυριότερα σημάδια ότι η δίαιτά σας θα αποτύχει και δεν θα χάσετε κιλά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τα κυριότερα σημάδια ότι η δίαιτά σας θα αποτύχει και δεν θα χάσετε κιλά

Μήπως κάνετε δίαιτα και δεν χάνετε κιλά; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε ίσως έφτασε η στιγμή να επανεξετάσετε τη δίαιτα που ακολουθείτε. Για αυτό λοιπόν παρακάτω θα δείτε μερικά σημάδια που φανερώνουν, ότι η διατροφή που έχετε σκοπό να ακολουθήσετε δεν θα λειτουργήσει.

Η δίαιτα δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες σας. Αν έχετε αποφασίσει να χάσετε κιλά τότε η διατροφή σας πρέπει να προσαρμοστεί στο πρόγραμμά σας και όχι το αντίθετο. Εάν δεν παρέχει εναλλακτικά γεύματα ή συμβουλές για το πώς να χειριστείτε τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν ξαφνικά μέσα στην ημέρα, τότε η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Ψάξτε για ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους που προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορείτε να πάρετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, χωρίς να νιώθετε ενοχές επειδή κάνετε δίαιτα.

Πρέπει να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Αν μια δίαιτα σας ζητά να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα  τότε θα έχει μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και όχι μακροπρόθεσμα. Είναι λογικό να περιορίσετε τις πίτσες, τα μπισκότα, και τα παγωτά, αλλά αν σας απαγορεύονται δια ροπάλου, τότε αυτή η δίαιτα θα αποτύχει. Το σωστό πρόγραμμα απώλειας βάρους θα επικεντρωθεί σε υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, αλλά θα επιτρέψει περιστασιακές απολαύσεις.

Τρώτε φαγητά που δεν σας αρέσουν. Κάθε δίαιτα που σας αφήνει δυσαρεστημένους με την επιλογή των τροφίμων, τότε σίγουρα θα αποτύχει. Αν δεν σας αρέσει το φαγητό που τρώτε, δεν πρόκειται να ακολουθήσετε το πρόγραμμα για πολύ καιρό. Βρείτε μια δίαιτα που θα είναι ευέλικτη και θα σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές, οι οποίες σας επιτρέπουν να φάτε τα τρόφιμα που σας ευχαριστούν.

Το διατροφικό πρόγραμμα δεν διαθέτει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μπορεί με μια δίαιτα να χάνετε βάρος, αλλά αν δεν παίρνετε τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, οι επιπτώσεις δεν θα αργήσουν να φανούν. Για να νιώθετε ευεξία, να έχετε ενέργεια και να είστε πάντα λαμπερές, πρέπει να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας δίνει τα συστατικά που χρειάζεστε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss