3 βραδινά λάθη που σας προσθέτουν κιλά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

3 βραδινά λάθη που σας προσθέτουν κιλά

Όταν έχετε μια δύσκολη μέρα και γυρνάτε στο σπίτι κουρασμένοι το πρώτο που σκέφτεστε είναι το ψυγείο. Αυτή η συνήθεια μπορεί να σας προσθέσει πολλά κιλά χωρίς να το καταλάβετε. Επίσης είναι κρίμα να χαλάτε το διατροφικό πρόγραμμα που είχατε τηρήσει όλη την ημέρα. Έτσι παρακάτω θα δείτε τα κυριότερα λάθη που κάνετε το βράδυ και τελικά δεν χάνετε βάρος.

Λάθος 1: Δεν κάνετε σωστές επιλογές

Πρέπει να δίνετε προσοχή στην επιλογή φαγητού κυρίως όταν θέλετε να τσιμπολογήσετε κάτι λίγο πριν κοιμηθείτε. Εάν έχετε ήδη φάει βραδινό και πριν κοιμηθείτε σας έχει πιάσει πείνα, πρέπει να επιλέγετε κάτι ελαφρύ, όπως ένα φρούτο, λίγα αμύγδαλα ή ένα ποτήρι γάλα.

Λάθος 2: Πηγαίνετε στο κρεβάτι σας πεινασμένοι

Πολλοί πιστεύουν ότι εάν κοιμηθούν με άδειο στομάχι θα καταφέρουν να χάσουν πιο γρήγορα τα περιττά κιλά. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όταν πάτε για ύπνος πεινασμένοι την επόμενη μέρα ξυπνάτε και μπορεί να καταναλώσετε περισσότερη ποσότητα φαγητού. Επίσης όταν παίρνετε πολύ λίγες θερμίδες επιβραδύνεται ο μεταβολισμός, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να χάσετε κιλά.

Λάθος 3: Είστε σχεδόν νηστικοί όλη την ημέρα και τρώτε το βράδυ

Εάν αφήνετε το σώμα σας νηστικό όλη μέρα, αναπόφευκτα όταν γυρίσετε στο σπίτι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό και να καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα. Έτσι μπορεί να φάτε περισσότερο από αυτό που σας αναλογεί και να πάρετε κιλά χωρίς να το καταλάβετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss