Μακεδονικό Ταχίνι – ο σύμμαχός σου στη Σαρακοστή και όχι μόνο

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Μακεδονικό Ταχίνι – ο σύμμαχός σου στη Σαρακοστή και όχι μόνο

Την περίοδο της Σαρακοστής πολλοί άνθρωποι αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να στερείται διαφόρων θρεπτικών ουσιών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι διατροφικοί περιορισμοί σε συνδυασμό με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας σε κάνουν να αισθάνεσαι ατονία, καθώς οι τροφές στις οποίες θα στρεφόσουν για μια γρήγορη δόση ενέργειας είναι απαγορευμένες.

Κι όμως, υπάρχει λύση: κάνε σύμμαχό σου το ταχίνι! Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι μια υπερτροφή από 100% αλεσμένο σουσάμι που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα εξακολουθεί να αλέθεται σε πέτρινους μύλους χωρίς την χρήση χημικών ή άλλων ουσιών. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνες και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για τις ανάγκες του οργανισμού κατά την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο.

Απλό, με Μέλι, με Πορτοκάλι και με Κακάο, το Μακεδονικό Ταχίνι μεταμορφώνει τη νηστεία σε γευστικό παιχνίδι ενώ με τις νέες απολαυστικές μερίδες των 30 γραμμαρίων μπορείς να έχει πάντα και παντού μαζί σου την αγαπημένη σου γεύση!

Οι συνδυασμοί πολλοί: με μια φέτα πολύσπορο ψωμί για πρωινό, με ένα κουλούρι ολικής άλεσης για δεκατιανό, ως dressing στη σαλάτα σου το μεσημέρι ή σε συνδυασμό με λίγα φρούτα για βράδυ… οι επιλογές είναι πολλές και η Σαρακοστή σου πιο πλούσια σε γεύση και ενέργεια από ποτέ.

More for you

 
 

Don't Miss