Η ιδανική επιλογή για να έχουμε ευεξία όλη μέρα

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η ιδανική επιλογή για να έχουμε ευεξία όλη μέρα

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι σκεφτόμαστε περισσότερο τις διατροφικές μας επιλογές από ό,τι τους υπόλοιπους μήνες. Λίγο τα ελαφριά ρούχα, λίγο ο ήλιος και η ζέστη και λίγο η σκέψη ότι θα βγούμε στις παραλιές μας δημιουργούν την ανάγκη να προσέξουμε τη διατροφή μας. Και επειδή δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από όλες αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να ξεκινήσω να τρώω πιο υγιεινά αντικαθιστώντας τα θερμιδογόνα σνακ με το αγαπημένο μου γιαούρτι.

Φυσικά η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω δεν ήταν άλλη από το Νέο γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ Only χωρίς λακτόζη με 2% ή 0% λιπαρά. Ένα σνακ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που μας χαρίζει μια γενναιόδωρη ποσότητα ασβεστίου και πρωτεϊνών. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως το νέο γιαούρτι της εταιρίας από τη Μακεδονία αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και δεν μπορούν να καταναλώσουν γαλακτοκομικά προϊόντα. 

 

 

Εάν παρουσιάζετε δυσανεξία στη λακτόζη σημαίνει ότι δεν μπορεί να την αφομοιώσει ο οργανισμός σας προκαλώντας δυσάρεστα συμπτώματα όπως αέρια, πόνος στην κοιλιά και φούσκωμα. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ανεχτούν κανένα γαλακτοκομικό προϊόν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούνε να φάνε ή να πιούνε ορισμένους τύπους γαλακτοκομικών χωρίς προβλήματα. Αν και δεν υπάρχει θεραπεία παρόλα αυτά μπορείτε να μειώσετε μέχρι και να εξαλείψετε τα συμπτώματα καταναλώνοντας γαλακτοκομικά προιόντα χωρίς λακτόζη.

 

 

Έτσι λοιπόν επιλέγοντας το Νέο γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο δεν παίρνετε πολλές θερμίδες, αλλά γλυτώνετε και από το ανεπιθύμητο φούσκωμα.

Και επειδή οι πιθανότητες να έχουμε τουλάχιστον ένα κεσεδάκι γιαούρτι αυτή τη στιγμή στο ψυγείο μας, είναι πολύ μεγάλες, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόφιμο για να με κρατήσει χορτάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

More for you

 
 

Don't Miss