Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Full Detox Program

Το σώμα μας δέχεται μια συνεχόμενη επίθεση τοξινών από το περιβάλλον, τις τροφές ακόμα από το στρες. Αυτοί οι παράγοντες θέτουν σε κίνδυνο τη φυσική διαδικασία και την ομοιόσταση του σώματος. Η χρόνια έκθεση σε τοξίνες οδηγεί συχνά σε βλάβη των οργάνων, αδυναμία αποβολής των τοξινών και συσσώρευσή τους στο αίμα. Η απλή αλήθεια είναι ότι ζούμε σε μια «θάλασσα από τοξίνες» οι οποίες καταστρέφουν το σώμα και το μυαλό μας.

Η αποτοξίνωση ενδυναμώνει τις σωματικές άμυνες που ισορροπούν τον οργανισμό και ενισχύει τη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων (έντερο, συκώτι, δέρμα, νεφροί). Το διατροφικό ολιστικό σύστημα αποτοξίνωσης έχει παράλληλα πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη και ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.

Η κλινική διαιτολόγος και διδάκτορας της Ιατρικής σχολής Αθηνών, Άννα Παπαγεωργίου, σχεδίασε βάσει ειδικών ιατρικών πρωτοκόλλων μια θεραπεία αποτοξίνωσης που εξισορροπεί και αναζωογονεί τις σωματικές λειτουργίες και δίνει ανάταση ενέργειας στον κουρασμένο οργανισμό.

Το Full Detox Program έχει διάρκεια ένα μήνα και περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα κυτταρικής θρέψης με  βάση το  σωματότυπο 
  • Ανάλυση σύστασης σώματος
  • Κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο
  • Υδροθεραπεί
  • Βοτανοθεραπεία
  • Εξειδικευμένες  σωματικές ασκήσεις για  το πεπτικό 

Yπεύθυνη προγράμματος: Δρ Άννα Παπαγεωργίου, κλινική διαιτολόγος, καθ. φυσικής αγωγής,  Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής Αθηνών & Μιχάλης Διγενής, ειδικός γενικής ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμός ραντεβού:

website: www.evrostia-health.gr

Email: info@evrostia-health.gr

Tηλ.: 210-6827284

More for you

 
 

Don't Miss