Δεν άγγιξα ζάχαρη για 10 μέρες και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δεν άγγιξα ζάχαρη για 10 μέρες και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Ένα κομμάτι σοκολάτα ή ένα παγωτό είναι οι γλυκές απολαύσεις της ζωής αλλά και του καλοκαιριού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο νόστιμη είναι η ζάχαρη και πόσο δύσκολο είναι να της αντισταθούμε.  Ωστόσο η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα υγείας και να μας προσθέσει κιλά. Και επειδή έχει φτάσει η στιγμή που θα φορέσουμε το μαγιό μας και θα βγούμε στις παραλίας, αποφάσισα να μην τρώω ζάχαρη για 10 μέρες με σκοπό να χάσω τα περιττά κιλά. Θέλετε να δείτε τι μου συνέβη;

Καταρχάς θα ήθελα να επισημάνω πως μου αρέσουν αρκετά τα γλυκά και μπορεί να μην τα καταναλώνω κάθε μέρα, παρόλα αυτά μια φορά την εβδομάδα αναζητώ ένα κομματάκι από την αγαπημένη μου σοκολάτα. Έτσι λοιπόν όταν αποφάσισα να κόψω τη ζάχαρη για 10 ημέρες έπρεπε να βρω κάτι που να μου παρέχει την ίδια γεύση αλλά με λιγότερες θερμίδες. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως τα κατάφερα. Σύμμαχος μου σε αυτή τη προσπάθεια ήταν τα προϊόντα Sweet & Balance, ιδανικά για εκείνους που ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό. Χάρη στα Sweet & Balance κατάφερα να έχω την γλυκιά γεύση στην καθημερινότητά μου χωρίς τύψεις και χωρίς να νιώσω επιθυμία για ζάχαρη.

 

 

Αυτό που με βασάνιζε όμως περισσότερο πριν ξεκινήσω αυτή την προσπάθεια, ήταν το γεγονός ότι πίνω καφέ πάντα με 2 κουταλιές ζάχαρη. Και επειδή χωρίς καφέ δεν μπορώ να λειτουργήσω έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρω μια λύση. Για καλή μου τύχη ανακάλυψα το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα  από το φυτό stevia. Κατάφερα λοιπόν να απολαμβάνω τον καφέ μου χωρίς να βάζω ζάχαρη και να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με περιττές θερμίδες, αλλά να έχω την ίδια γλυκιά γεύση. Ακόμα και όταν πέρασαν οι 10 ημέρες αποχής από τη ζάχαρη συνέχισα να βάζω στα ροφήματά μου Γλυκαντικό Sweet & Balance, αφού η γεύση του είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!

 

Τέλος, αυτό που έμαθα από την δεκαήμερη αποχή μου από τη ζάχαρη είναι ότι το σώμα μας εκπαιδεύεται σε οποιαδήποτε αλλαγή και εάν υπάρχει η βοήθεια των Sweet & Balance, η αλλαγή γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Άλλωστε το φαγητό είναι απόλαυση και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ακραίες διατροφικές επιλογές, αλλά μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα, ακόμα και την αγαπημένη μας σοκολάτα αρκεί να βρούμε τον κατάλληλο σύμμαχο και τον βρήκα στα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ.

 

More for you

 
 

Don't Miss