Σε ποια φαγητά λέμε αντίο όταν αποφασίζουμε να κάνουμε δίαιτα

Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018

Σε ποια φαγητά λέμε αντίο όταν αποφασίζουμε να κάνουμε δίαιτα

Δίαιτα. Μια λέξη, τόσοι συνειρμοί. Συνήθως, κανένας από αυτούς δεν μας προκαλεί χαρούμενα συναισθήματα καθώς, στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, η δίαιτα είναι συνώνυμο της στέρησης της ελευθερίας μας. Τώρα, που οι βόλτες στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει, υπάρχουν μερικές τροφές και συνήθειες που αποχαιρετάμε προκειμένου να χάσουμε το βάρος που πήραμε το χειμώνα.

Μακαρονάδες. Ο νούμερο ένα εχθρός για την απώλεια βάρους και ταυτόχρονα, το φαγητό στο οποίο δεν αντιστέκεται σχεδόν κανένας. Και όσο και αν η καρμπονάρα σημαίνει «τελειότητα» για όλους, αν ξεκινήσουμε την προσπάθεια απώλειας βάρους, πρέπει να την αποχαιρετήσουμε. Τα δάκρυα στα μάτια είναι προαιρετικά.

Πίτσες. Ο έτερος εχθρός από την Ιταλία. Οι πίτσες είναι ο μόνιμος σύντροφός μας στις «βραδιές ταινίας» στο σπίτι αλλά δυστυχώς η θερμιδική τους αξία είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι πίτσες λοιπόν είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις «απαγορευμένες» τροφές.

Γλυκά. Καθώς ούτε το πιο μικρό σοκολατάκι είναι αθώο, τα γλυκά αποκλείονται με συνοπτικές διαδικασίες όταν η δίαιτα ξεκινά. Τα δάκρυα σε αυτή την περίπτωση είναι αναπόφευκτα.

‘Εξοδοι για φαγητό. Όταν κάνουμε δίαιτα πρέπει να έχουμε φροντίσει από την προηγούμενη μέρα τα γεύματα της επόμενης. Ο αυθορμητισμός του στιλ «πάμε μετά τη δουλειά για φαγητό» χάνεται και τη θέση του παίρνουν τα ταπεράκια.

Όχι πια.

Η Lanes λανσάρει το 1ο συμπλήρωμα διατροφής που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ελεύθερα το κάθε μας γεύμα χωρίς τύψεις!

Το Lanes Kcaligram Feel Free είναι το 1ο προϊόν για τον έλεγχο βάρους που δρα ενώ μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε γεύματα πλούσια σε λιπαρά συστατικά.

Το Feel Free προσαρμόζεται απόλυτα στην απαιτητική καθημερινότητα μας χωρίς να χρειάζεται η παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμά μας.

Πώς; Λαμβάνοντας 2 δισκία πριν από κάθε πλούσιο γεύμα! Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, δεσμεύει τα διατροφικά λιπαρά εμποδίζοντας την απορρόφηση άρα και την αποθήκευσή τους στον οργανισμό, μειώνει το αίσθημα της πείνας και μεταβολίζει φυσιολογικά τα λιπαρά οξέα.

Το αποτέλεσμα; Αποφυγή πρόσληψης επιπλέον θερμίδων και διατήρηση της σιλουέτας! Και όλα αυτά χωρίς καμία παρενέργεια! Με το Feel Free ζούμε την καθημερινότητά μας χωρίς το άγχος του επόμενου γεύματός!

Νιώθουμε ελεύθεροι να απολαύσουμε αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη, τις δικές μας στιγμές, χωρίς τύψεις.

Kcaligram Feel Free. Ο σύμμαχός σου στη μάχη με τις θερμίδες.

More for you

 
 

Don't Miss