Τι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποτέ για να μαυρίσετε

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Τι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποτέ για να μαυρίσετε

Οι Βρετανίδες celebrities και trendsetters, Chloe Ferry και Charlotte Crosby, θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως το πλέον απαραίτητο προϊόν για μαύρισμα είναι...μία Coca-Cola. Οι ίδιες υποστηρίζουν μάλιστα πως αν τη ρίξεις πάνω σο και την απλώσεις σα να ήταν λάδι, αποκτάς αυτό το σοκολατί μαύρισμα που ποθείς. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δίοτι, το εν λόγω αναψυκτικό περιέχει καραμελόχρωμα, το οποίο λέγεται πως χαρίζει μία bronze λάμψη. 

 

Και όσο και να σας φαίνεται απίστευτο υπάρχουν άνθρωποι που άκουσαν τα λόγια τους και το δοκιμάζουν.

Μέγα λάθος. Η Coca-Cola δεν θα προστατέψει ποτέ την επιδέρμιδα από τις UV ακτίνες και ενώ το το καραμελόχρωμα μπορεί να δώσει αυτή την εικόνα ενός base tan ή να κάνει το δέρμα τόσο ευάλωτο ώστε όντως να αποκτήσετε ένα base tan, παρόλα αυτά ούτε αυτό είναι σωστό. Τα Base tans δεν προστατεύουν την επιδερμίδα από το ήλιο - στην ουσί είναι σαν να φοράς ένα αντηλιακό με SPF 3 ή και λιγότερο, σύμφωνα πάντα με έρευνες. 

Αν θέλεις να έχεις ένα υγιές δέρμα και σώμα αυτό το καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι) πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό (σύμφωνα με τις οδηγίες τους), να καλύπτεις το σώμα σου και να μένεις στη σκιά όσο αυτό είναι δυνατό. 

Όσο αφορά το πώς θα αποκτήσετε αυτή τη λάμψη και το τέλειο μαύρισμα, απλά ακολουθήστε αυτά τα tips για τέλειο μαύρισμα. Με τα αναψυκτικά μπορείτε να λουστείτε σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε τρυπητές από τις μέλισσες. 

 

More for you

 
 

Don't Miss