Αυτό είναι το μυστικό μου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Αυτό είναι το μυστικό μου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Καλοκαίρι για εμένα, όπως και για τους περισσότερους φαντάζομαι, σημαίνει ανεμελιά, ξεκούραση, βουτιές στο απέραντο γαλάζιο και ξεγνοιασιά. Όμως είναι πολύ εύκολο η αγαπημένη μας εποχή να γίνει επικίνδυνη για την υγεία. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Είναι απλό: το καλοκαίρι εκτός από όλα τα όμορφα πράγματα, σημαίνει επίσης περισσότερη παραγωγή ιδρώτα, πολλές ώρες στην παραλία, ζέστη και βρεγμένο μαγιό και όλα αυτά ισοδυναμούν με περισσότερες λοιμώξεις στην ευαίσθητη περιοχή.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση ούτε εγώ, έτσι κάθε χρόνο ενώ περίμενα με ανυπομονησία να απολαύσω τις καταγάλανες θάλασσες και να χαλαρώσω στην παραλία, κατέληγα με κάποια δυσάρεστα αναμνηστικά, όπως οι μύκητες, και έκαναν τις διακοπές μου αξέχαστες αλλά όχι με την καλή έννοια. Φέτος λοιπόν αποφάσισα να βάλω τέλος στις λοιμώξεις της ευαίσθητης περιοχής και να περάσω ένα καλοκαίρι όντως ανέμελο και ξέγνοιαστο. Πώς τα κατάφερα; Είναι απλό, έλαβα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψω όλους τους παθογόνους μικροβιακούς παράγοντες, οι οποίοι κάθε χρόνο μου χαλούσαν τη μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών.

Και ευτυχώς έχω τον καλύτερο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και δεν είναι άλλος από το Lactacyd, το οποίο παρέχει τα πιο απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιριού για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Με την ολοκληρωμένη σειρά Lactacyd δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φετινές διακοπές είναι οι καλύτερες που έχω ζήσει μέχρι τώρα.

More for you

 
 

Don't Miss