Η Jane Fonda διατηρεί τη σιλουέτα της όλα αυτά τα χρόνια

Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2014

Η Jane Fonda διατηρεί τη σιλουέτα της όλα αυτά τα χρόνια

Ποια είναι τα μυστικά της;

Είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του Hollywood. Εκτός από τους υπέροχους ρόλους που έχει παίξει και όλοι την έχουμε απολαύσει, η Jane Fonda, είναι επιπλέον γνωστή για την υπέροχη σιλουέτα της που είναι αδύνατη και γυμνασμένη. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αγαπάει την αερόβια γυμναστική και είναι φανατική με αυτήν από τη δεκαετία του 80.

Για πολλούς μάλιστα θεωρείται γκουρού της fintess ζωής. Επιπλέον της αρέσει πολύ η yoga. Έχει κυκλοφορήσει αρκετά DVD στα οποία παραδίδει μαθήματα της συγκεκριμένης γυμναστικής. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει στο παρελθόν:

"Ο στόχος είναι το είδος της γυμναστικής που επιλέγετε, η yoga απαιτεί διαλογισμό, αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων το σώμα και το πνεύμα πρέπει α δουλεύει παράλληλα. Αυτό καλώ τους ανθρώπους να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό να το πετύχει κάποιος άνθρωπος αυτό."

Όσο αναφορά τη διατροφή της είναι αρκετά αυστηρή. Δεν τρώει ποτέ της κακά λιπαρά, μερικώς υδρογονωμένα έλαια, ή επιδόρπιαν Αντιθέτως επιλέγει να τρώει πολλά ψάρια και λαχανικά στον ατμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss