3 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα tips τους

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

3 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα tips τους

Για υγιεινή ζωή και τέλεια σιλουέτα.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν αρκεί αν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, η κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών σας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Διάσημα μοντέλα, όπως η Rosie Huntington Whiteley-, Gisele Bundchen και η Miranda Kerr υποστηρίζουν ότι ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής αρχικά για να έχουν την υγεία τους, να έχουν ενισχυμένη άμυνα οργανισμού, να δείχνουν λαμπερές από την κορυφή έως τα νύχια και φυσικά να έχουν αψεγάδιαστες σιλουέτες, όπως απαιτεί η δουλειά τους.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι συμβουλές τους:

Miranda Kerr: Προσπαθώ να προτιμάει οργανική διατροφή, να ενυδατώνομαι με αρκετό αλκαλικό νερό. Δεν σταματάς λεπτό την άσκηση, προσπαθώ να είμαι δραστήρια στην καθημερινότητά μου. Είναι fan της yoga γιατί γυμνάζει το σώμα μου και με διατηρεί σε καλή κατάσταση.

Rosie Huntington Whiteley: Δεν είμαι fan της δίαιτας. Μεγάλωσα σε μια φάρμα, οπότε αν θέλω να αποτοξινωθώ ή να χάσω κάποιο βάρος αποσύρω τους υδατάνθρακες και τα σάκχαρα. Δεν μ'αρέσει να γίνομαι ακραία με τη διατροφή μου.

Gisele Bundchen: Είμαστε ό,τι τρώμε. Δεν φοβάμαι την σκληρή άσκηση. Συνδυάζω σωστή και υγιεινή διατροφή με γυμναστική. Προσπαθώ να μεταβιβάσω το νόημα της υγιεινής διατροφής και στο παιδί μου. Σκεφτείτε ότι όταν τρώει μπρόκολο θεωρεί ότι τρώει γλυκό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss