Με αυτές τις 3 αλλαγές θα καίτε περισσότερες θερμίδες

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017

Με αυτές τις 3 αλλαγές θα καίτε περισσότερες θερμίδες

Όταν πρόκειται να χάσουμε κιλά εκτός από τη διατροφή είναι εξίσου σημαντική και η σωματική δραστηριότητα. Έτσι πριν ξεκινήσετε την προπόνηση, κάντε τις παρακάτω αλλαγές και θα μπορέσετε να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό,τι συνήθως.

Ασκηθείτε νωρίς το πρωί. Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο να σηκωθείτε το πρωί και να ασκηθείτε, όμως έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι ασκούνται τις πρωινές ώρες χάνουν πιο εύκολα τα περιττά κιλά. Επίσης εάν γυμνάζεστε με το που ξυπνήσετε, έχετε περισσότερη ενέργεια και είστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι αλλαγές έκανα στο πρωινό και έχασα τα περιττά κιλά

Εντάξτε τις αερόβιες ασκήσεις στο πρόγραμμά σας. Οι αερόβια προπόνηση βοηθάει να χάσετε πιο γρήγορα τα κιλά που σας ταλαιπωρούν. Προσπαθήστε να αυξάνετε την ένταση όσο περνάει ο καιρός, ώστε να αυξηθεί η καύση των θερμίδων και να μειωθεί το λίπος της κοιλιάς.

Συνδυάστε την αερόβια προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τα κύτταρα του μυϊκού ιστού καίνε περισσότερες θερμίδες από ότι τα κύτταρα του λίπους. Έτσι όσο αυξάνετε τη μυϊκή σας μάζα, βοηθάτε στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και κατ επέκταση στην απώλεια βάρους. Συμπεριλάβετε ασκήσεις με βάρη τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινότητά σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss