Αυτό είναι το μυστικό που μας επιτρέπει να ιδρώσουμε άφοβα

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Αυτό είναι το μυστικό που μας επιτρέπει να ιδρώσουμε άφοβα

Η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο και ο υδράργυρος δεν σταματάει να ανεβαίνει, με αποτέλεσμα η σωματική δραστηριότητα να γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Γιατί ακόμα και οι πιο έμπειροι αθλητές όταν ασκούνται στη ζέστη ιδρώνουν και όπως γνωρίζουμε όλοι  ο ιδρώτας και τα βακτήρια που αναπτύσσονται προκαλούν δυσάρεστη και ενοχλητική μυρωδιά, που συνήθως παραμένει στα ρούχα ακόμα και μετά το πλύσιμο.

Και ενώ ο μπαμπάς και η μαμά ιδρώνουν στο γυμναστήριο, κάνοντας ποδήλατο, jogging και το παιδί ιδρώνει με κάποιο ατομικό ή ομαδικό άθλημα, τόσο τα σπίτια γεμίζουν κάθε μέρα από τσάντες γυμναστηρίου με ιδρωμένα αθλητικά ρούχα από τις υπερπροσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών. Και τότε είναι που μας πιάνει ένας μικρός πανικός και αναρωτιόμαστε πώς θα καταφέρουμε να καθαρίσουμε όλο αυτά τα άπλυτα ρούχα, ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη προπόνηση. Ευτυχώς λύση υπάρχει και δεν είναι άλλη από το Εύρηκα Sport, το οποίο έρχεται για να μας λύσει τα χέρια εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές από την μπουγάδα. το Εύρηκα  Sport σχεδιάστηκε ειδικά για τα συνθετικά και τα αθλητικά ρούχα. Περιέχει Odor Block, το οποίο αφαιρεί τις μυρωδιές ενώ, παραμένοντας στα ρούχα,  εξακολουθεί να δουλεύει και κατά τη διάρκεια  της άθλησης. Και αυτό το καταφέρνει χάρη σε ένα νέο ειδικό αποσμητικό παράγοντα που εξουδετερώνει τις ουσίες που προκαλούν δυσοσμία, χωρίς να δεσμεύει το υπέροχο άρωμα του απορρυπαντικού Εύρηκα Sport.

Εκτός όμως από τη μυρωδιά χαρίζει και πεντακάθαρα ρούχα χάρις στο ColdWash system που διαθέτει. Ένα ειδικό συστατικό που ενισχύει την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού ακόμα και από τους 20οC. Πλέον το πλύσιμο αποκτάει άλλη διάσταση γιατί χρησιμοποιώντας το  Εύρηκα Sport μπορούμε να ιδρώσουμε και να λερωθούμε χωρίς φόβο και τύψεις. 

More for you

 
 

Don't Miss