Ασκήσεις για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς αν είστε πάνω από 40

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ασκήσεις για να χάσετε το λίπος της κοιλιάς αν είστε πάνω από 40

Όταν θέλουμε να χάσουμε το επίμονο λίπος στην κοιλιά μετά τα 40 έτη αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Δεν πρέπει όμως να απογοητεύεστε γιατί υπάρχουν και καλά νέα, όπως είναι κάποιες ασκήσεις οι οποίες  μπορούν να διευκολύνουν την απώλεια λίπους στις γυναίκες που είναι πάνω από 40 ετών.

Ζωηρό περπάτημα

Μπορεί μέχρι τώρα να είχατε κοιλιακούς όμως δεν αποτελεί έκπληξη αν ξαφνικά μετά τα 40 αποκτήσετε λίγη κοιλίτσα. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτή ξεκινήστε ζωηρό περπάτημα για 45 λεπτά κάθε μέρα ή πέντε φορές την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα θα χάσετε το κοιλιακό λίπος.

Πιλάτες

Οι ασκήσεις πιλάτες στοχεύουν στο λίπος της κοιλιάς. Αν τις ακολουθείτε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα όχι μόνο θα μειωθεί το λίπος αλλά θα αρχίσετε να έχετε και κοιλιακούς. Εκτός από τις ασκήσεις πιλάτες και η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στο να φύγει το λίπος αρκεί να στοχεύει στους μύες της κοιλιάς.

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η άσκηση που μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης

Διαλειμματική προπόνηση

Πολλοί από εσάς είτε έχετε δοκιμάσει είτε απλά έχετε ακούσει για τη διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (ΗΙΙΤ). Μέχρι στιγμής θεωρείται από τις καλύτερες μορφές άσκησης για γρήγορη απώλεια λίπους. Οι ειδικοί έχουν αποδείξει ότι η συγκεκριμένη προπόνηση αυξάνει το μεταβολισμό, χτίζει μυϊκή μάζα, μειώνει το λίπος και βελτιώνει την αερόβια ικανότητα. . Επίσης, η συγκεκριμένη προπόνηση καταστέλλει την ορμόνη της πείνας, τη γκρελίνη, αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα του γαλακτικού οξέος στο αίμα και μειώνοντας το αίσθημα της πείνας για πολλές ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss