Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Gisele

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της Gisele

H Gisele Bundchen είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Διαθέτει υπέροχη σιλουέτα, την οποία κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Είναι αδύνατη χωρίς όμως να είναι άκρως στεγνό το σώμα της. Διαθέτει ιδανικές καμπύλες, γυμνασμένους μύες και υπέροχους κοιλιακούς. 

Ακόμα και μετά τις εγκυμοσύνες της το σώμα παρέμεινε άψογο και επανήλθε από μόνο του όπως έχει δηλώσει η ίδια. Φυσικά ακολουθεί υγιεινή διατροφή, χωρίς όμως να στερεί από τον οργανισμό της τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.  Λατρεύει τη γυμναστική και αυτό αποδεικνύεται και με το σώμα της αλλά και στα προφίλ της, στα social media, όπου η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες κάνοντας yoga. Το μυστικό της για την υπέροχη σιλουέτα της είναι ο συνδιασμος άσκησης με διατροφή. Η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα που δεν είναι και τόσο εύκολο να ακολουθήσουμε, παρόλα αυτά ας δούμε πώς γυμνάζεται το διάσημο μοντέλο και εξακολουθεί να παραμένει όμορφο και λαμπερό. 

Κάνει pilates 3 φορές την εβδομάδα.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών 3 φορές την εβδομάδα

Αερόβια άσκηση 4-5 φορές την εβδομάδα, για 30 λεπτά.

Yoga δύο φορές την εβδομάδα.

Κάθε μέρα συνδυάζει δύο διαφορετικά είδη γυμναστικής. Γυμνάζεται τουλάχιστον 5 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η σωματική δραστηριότητα είναι ένας τρόπος για να χαλαρώνει, να εκτονώνεται και να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss