Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Ασκήστε, τρώτε υγιεινά, χάνετε κιλά, αλλά ακόμα δεν έχετε δει καμία διαφορά στην κοιλιά σας. Τι λάθος κάνετε; Αν δυσκολεύεστε να χάσετε το κοιλιακό λίπος τότε εκτός από τη διατροφή, για να το πετύχετε πρέπει να κάνετε και τη σωστή σωματική δραστηριότητα.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε απλούς κοιλιακούς και να δείτε το λίπος να φεύγει ως δια μαγείας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά είναι η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT). 

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα έντονης γυμναστικής, το οποίο ακολουθεί μια άσκηση σε πιο χαλαρή ένταση ή και διάλειμμα μερικών δευτερολέπτων. Οι ασκήσεις είναι αρκετά έντονες, ώστε ο ασκούμενος να φτάνει στο ανώτατο όριο των καρδιακών παλμών. Αυτό το είδος προπόνησης διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό όσο αφορά τη διαδικασία καύσης του λίπους. Η HITT είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Η συγκεκριμένη προπόνηση περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα έντονης γυμναστικής, το οποίο ακολουθεί μια άσκηση σε πιο χαλαρή ένταση ή και διάλειμμα μερικών δευτερολέπτων. Οι ασκήσεις είναι αρκετά έντονες, ώστε ο ασκούμενος να φτάνει στο ανώτατο όριο των καρδιακών παλμών. Αυτό το είδος προπόνησης διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό όσο αφορά τη διαδικασία καύσης του λίπους. Η HITT είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

Διαβάστε εδώ:Οι καλύτερες συμβουλές για να έχετε γερή καρδιά

Μόλις ενσωματώσετε τη διαλειμματική προπόνηση στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε μια διαφορά στην κοιλιά σας. Απλά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτό δεν θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά χρειάζεται να συνδυάσετε την κατάλληλη σωματική δραστηριότητα με την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής.

More for you

 
 

Don't Miss