Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο γυμναστήριο και δεν χάνουν κιλά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο γυμναστήριο και δεν χάνουν κιλά

Σίγουρα έχει συμβεί, αν όχι σε όλες, τουλάχιστον στις περισσότερες γυναίκες, να δαπανάτε ώρες στο γυμναστήριο και στο τέλος να μη διαπιστώνετε καμία αλλαγή στα κιλά ή στο σώμα σας. Ποιος είναι ο υπεύθυνος; Δυστυχώς ο υπεύθυνος είστε εσείς και τα λάθη που κάνετε την ώρα που γυμνάζεστε. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.

Αναμονή. Έχει παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες βιάζονται. Κλέβουν λεπτά από αερόβιες ασκήσεις όπως είναι ο διάδρομος, το ποδήλατο, το ελλειπτικό. Δεν κάνουν ακριβώς τα σετ των επαναλήψεων ή κάνουν μισές τις ασκήσεις για να πάνε στην επόμενη. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, τα λεπτά μίας προπόνησης και η επανάληψη των ασκήσεων είναι ένα από τα μυστικά για να κάψετε θερμίδες και όχι μόνο.

Διαβάστε εδώ: Το ένα πράγμα που καίει περισσότερες θερμίδες από τη γυμναστική

Δεν σηκώνετε βάρη. Παρά το γεγονός ότι πολλές γυναίκες έχουν κατανοήσει τα οφέλη της προπόνησης που αφορά την μυϊκή δύναμη, υπάρχουν μερικές που φοβούνται να σηκώνουν βάρη και αποφεύγουν ασκήσεις με αλτήρες. Μάθετε λοιπόν ότι κυρίως οι γυναίκες άνω των 40 ετών, μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους αυξάνοντας τη μυϊκή τους μάζα. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι το μυστικό στην άρση βαρών είναι οι επαναλήψεις και η αίσθηση ότι οι μύες έχουν κουραστεί.

Δεν κοιτάτε τον καθρέφτη. Μερικές φορές δεν αγαπάμε αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη και έτσι αποφεύγουμε τον καθρέφτη. Αυτός όμως μας βοηθά να δούμε τη φόρμα μας, να καταλάβουμε τις ατέλειες, ώστε να μπορέσουμε να τις διορθώσουμε. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι κάποιοι σας παρατηρούν και παρατηρείστε εσείς τους εαυτούς σας με προσοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss