Πως μία μαμά κατάφερε να κάνει το παιδί της να περπατήσει ενώ θεωρούνταν αδύνατο

Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014

Πως μία μαμά κατάφερε να κάνει το παιδί της να περπατήσει ενώ θεωρούνταν αδύνατο

Μετά τη γέννηση, οι πρώτες λέξεις και τα πρώτα βήματα είναι οι πιο συγκινητικές στιγμές για του γονείς. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας γονιός γνωρίζει ότι το δικό του μωρό δεν θα το δει ποτέ να κάνει τα ρώτα του βήματα; Πως είναι δυνατόν να αποδεχθεί ότι το μωρό του μεγαλώνει αλλά δεν μπορεί να περπατήσει;

Η Debby Elnatan είναι μία από αυτές τις μαμάδες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν το δέχτηκε. Αφού ο φυσιοθεραπευτής του μικρού τους επιβεβαίωσε την αδυναμία του να χρησιμοποιεί τα πόδια του, η Debby πέρασε αρχικά δύο εβδομάδες κλαίγοντας και μετά αποφάσισε να κάνει το γιο της να περπατήσει. Για την ίδια υπήρχε ένας τρόπος που θα μπορούσε να κάνει το παιδί της να περπατήσει και έψαξε μόνη της να τον βρει.

Ξεκίνησε λοιπόν να φτιάχνει μόνη της ειδικά παπούτσια από ξύλο κάνοντας διάφορους συνδυασμούς για να είναι λειτουργικά και να έχουν αποτέλεσμα. Τελικά τα κατάφερε και ήταν αυτή που έκανε τον γιο της να αισθανθεί πως είναι να περπατάς. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η Debby Elnatan θέλησε να μεταλαμπαδεύσει τη δική της ελπίδα σε όλους γονείς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα κι έτσι η κατασκευή που έφτιαξε είναι πια σανίδα σωτηρίας για πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτή την πάθηση από όλο τον κόσμο. Αυτή η κατασκευή λοιπόν λέγεται upsee και χρησιμοποιείται σαν βοηθητικό εργαλείο που δίνει την ευκαιρία στα συγκεκριμένα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία που σου δίνει το περπάτημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss