WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει πολλά για το πώς ερωτεύεστε


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2021

Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει πολλά για το πώς ερωτεύεστε
Τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα μας αλλά και για τις σχέσεις μας με τους άλλους. 

Τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα μας αλλά και για τις σχέσεις μας με τους άλλους. 

Δείχνουν άγνωστες πτυχές του εαυτού μας και μας φέρνουν σε επαφή με το υποσυνείδητο μας με τρόπο που μας ξαφνιάζει.

Το παρακάτω τεστ θα σας δείξει πώς αντιλαμβάνεστε τον έρωτα και φυσικά πώς ερωτεύεστε. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να διαβάσετε τις παρακάτω ιστοριούλες, να σημειώσετε τις απαντήσεις σας και στο τέλος να διαβάσετε τι σημαίνουν.

Είστε έτοιμοι;

Ιστορία: Μέρος 1

Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/ κοπέλας σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα, αλλά είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλά αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/ της αγαπημένου/αγαπημένης σου

 Ποιον δρόμο διαλέγεις; τον μικρό ή τον μεγάλο;

Μέρος 2

Στον δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να πάρεις 20 τριαντάφυλλα για τον/ τη σύντροφό σου.

Τι συνδυασμό χρωμάτων θα διαλέξεις; Σημείωση: Οποιοσδήποτε συνδυασμός είναι εντάξει, ακόμα και το ένα τριαντάφυλλο να έχει κάποιο χρώμα και τα υπόλοιπα το άλλο.

Μέρος 3

Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς το κουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις από την καμαριέρα να πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/την πάρεις ο ίδιος.

Ποια ενέργεια ακολουθείς; Ζητάς από τη καμαριέρα ή πας μόνος σου; 

Μέρος 4

Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

Πού τοποθετείς τα τριαντάφυλλα; Στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

Μέρος 5

Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσύ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτε για ύπνο σε ξεχωριστά δωμάτια. Ξυπνάς το πρωί, και πας στο δωμάτιο του/της φίλης σου για να τον/την δεις. Μπαίνεις στο δωμάτιο:

Αυτός/αυτή είναι ξύπνιος/α ή κοιμάται; 

Μέρος 6

Είναι ώρα να πας σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς να πάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγορα ή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

Ποιον δρόμο διαλέγεις; Τον σύντομο ή τον μεγάλο; 

Ανάλυση απαντήσεων:

1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο, ερωτεύεσαι γρήγορα και εύκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι εύκολα.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριαντάφυλλων αντιπροσωπεύει πόσα δίνεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει πόσα περιμένεις να πάρεις από μια σχέση. Γι' αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή δίνει το 90% σε μια σχέση και περιμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.

3. Αυτή η ερώτηση δείχνει το πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες από την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι από τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Αν πήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.

4. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφό σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφό σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατόν. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Ότι δεν περιμένεις να βλέπεις τον σύντροφό σου συχνά, το να τον/την βλέπεις μια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.

5. Βρίσκοντας τον σύντροφό σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον άνθρωπο σου όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφος σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.

6. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο, ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.