WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αν βρεις τον αναβάτη της καμήλας σε λιγότερο από 30", ανήκεις στα άτομα με το υψηλότερο IQ


JTeam

8 Αυγούστου 2022

Αν βρεις τον αναβάτη της καμήλας σε λιγότερο από 30", ανήκεις στα άτομα με το υψηλότερο IQ
pexels
Θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα ψυχολογικά τεστ και πρωτοδημιουργήθηκε το 1880

Το μυαλό μας λειτουργεί μαγικά και υπάρχουν πολλά που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη για το πώς δουλεύει. Οι γρίφοι και οι εικόνες μας βοηθούν να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά προς αυτό αλλά και προς τον εαυτό μας.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να μας δείξει πολλά για εμάς και κυρίως για τον δείκτη της νοημουσύνης μας. Η εικόνα που ακολουθεί, μας ταξιδεύει αιώνες πίσω αφού πρόκειται για ένα σκίτσο από το 1880. Απεικονίζει μια καμήλα με το κρυμμένο πρόσωπο του αναβάτη της κι έχει γίνει viral στα social media.

Jenny.Gr

Έχεις μόνο 30" στη διάθεσή σου για να τον εντοπίσεις, μπορείς; Πρόκειται για ένα δύσκολο IQ τεστ καθώς θεωρείται ότι λύνεται μόνο από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις προσεκτικά την εικόνα και να καταλήξεις σε μια απάντηση.

Αν είσαι περίεργος να δεις αν ο αναβάτης κρύβεται εκεί που πιστεύεις, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και στο σημείο που είναι κυκλωμένο. Αν τα κατάφερες, συγχαρητήρια! Είσαι από τους πιο ευφυείς της παρέας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.