WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι φωνή έχεις; Κάνε το τεστ και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2023

Τι φωνή έχεις; Κάνε το τεστ και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου
pexels
Ήξερες ότι ο τρόπος που μιλάς, αποκαλύπτει πολλά για σένα;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό τεστ προσωπικότητας εστιάζει στη φωνή μας και τον τρόπο που μιλάμε. Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας.

Αν έχεις:

Δυνατή φωνή

Αν μιλάς δυνατά και γρήγορα, είσαι εξωστρεφής. Προσεγγίζεις τα πράγματα με έναν αστείο και ταυτόχρονα παθιασμένο τρόπο ενώ προτιμάς να μη μένεις στη θεωρία αλλά να περνάς πάντα στην πράξη. Θες να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο ενώ δεν πολυσκέφτεσαι τα πράγματα. Χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και δεν διακρίνεσαι για την υπομονή σου.

Χαμηλή ένταση στη φωνή

Αν μιλάς χαμηλόφωνα, είσαι εσωστρεφής και δεν φημίζεσαι για την κοινωνικότητά σου. Κάνεις πολλές παύσεις όταν μιλάς και παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά. Θες οι άλλοι να σε ακούν προσεκτικά, όπως κάνεις κι εσύ. Επενδύεις πολύ στους άλλους και η προσωπικότητά σου έχει πολύ βάθος.

Jenny.Gr
pexels

Διαπεραστική φωνή

Αν η φωνή σου είναι διαπεραστική, είσαι ένα άτομο άξιο εμπιστοσύνης και οι άλλοι στηρίζονται εύκολα πάνω σου. Αυτό ωστόσο δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση και μερικά συμπλέγματα ανασφάλειας που κάνουν το κοινό σου να κουράζεται εύκολα όταν μιλάς.

Βαθιά χροιά

Αν η χροιά της φωνής σου είναι έντονη και βαθιά, είσαι πολύ δημοφιλής στο αντίθετο φύλο, έχεις έντονες σεξουαλικές επιθυμίες ενώ διακρίνεσαι για την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό σου. Είσαι ηγετική φύση και πείθεις εύκολα τους γύρω σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.