WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πόση αυτοεκτίμηση έχεις στη σχέση σου; Το τεστ που θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις


JTeam

23 Μαρτίου 2023

Πόση αυτοεκτίμηση έχεις στη σχέση σου; Το τεστ που θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις
pexels
Πώς τα πας με τον εαυτό σου στη σχέση με τον σύντροφό σου;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To σημερινό τεστ δημιουργήθηκε για να τεστάρει την αυτοεκτίμηση που έχεις στη σχέση στη σχέση με τον σύντροφό σου. Σε αγαπάς ή σε υποτιμάς; Αν πιστεύεις και εκτιμάς εσένα, τότε θα μπορεί πολύ εύκολα και το πρόσωπο που είσαι μαζί του. Σε διαφορετική περίπτωση, ο σεβασμός δεν είναι πάντα δεδομένος από πλευράς του.

Η αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Αν θες να δεις λοιπόν ποια είναι τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης στη σχέση σου, μπορείς να κάνεις το τεστ εδώ για να το ανακαλύψεις.

Η πρώτη ερώτηση του τεστ είναι και η πιο σημαντική. Είσαι ικανοποιημένη/ος με τη ζωή σου; Οι υπόλοιπες ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις είναι 10 και θα σου δείξουν την αλήθεια.

Jenny.Gr

Τις περισσότερες φορές, τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή, μπορεί να προκύψουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Γιατί επιτρέπουμε σε ανθρώπους να μας κακομεταχειρίζονται; Γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για το καλό του εαυτού μας ; Γιατί αφήνουμε ανθρώπους να πληγώνουν τα συναισθήματα μας με επανειλημμένες συμπεριφορές; Γιατί εμείς οι ίδιοι αφήνουμε ευκαιρίες να χαθούν λόγω φόβου ή χαμηλής αυτοπεποίθησης και πίστης στον εαυτό μας;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση μας. Όσο καλύτερη σχέση έχουμε με εμάς τους ίδιους, τόσο καλύτερα απολαμβάνουμε την ζωή και θέτουμε τα κατάλληλα όρια στους άλλους. Τώρα λοιπόν που έχεις την απάντηση για σένα, μπορείς να κάνεις τα πάντα για να αυξήσεις τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου αλλά και του σεβασμού που θες να σου δείχνουν οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.