WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιο παράθυρο θ' άνοιγες στην παρακάτω εικόνα; Αυτό αποκαλύπτει τα κρυμμένα σου χαρακτηριστικά


JTeam

4 Ιουνίου 2023

Ποιο παράθυρο θ' άνοιγες στην παρακάτω εικόνα; Αυτό αποκαλύπτει τα κρυμμένα σου χαρακτηριστικά
pexels
Ποιο από τα 5 παρακάτω, σου τράβηξε την προσοχή;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ, οι γρίφοι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Η παρακάτω εικόνα αποτελείται από 5 παράθυρα. Ποιο επιλέγεις; Αυτό θα αποκαλύψει πολλά για σένα και τα κρυμμένα σου χαρακτηριστικά.

Jenny.Gr

Παράθυρο 1

Αν επέλεξες το παράθυρο 1, το πιο πιθανό είναι ότι είσαι εσωστρεφής. Σου αρέσει να ζεις στον δικό σου κόσμο και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Είσαι ευγενική ψυχή και δεν ανέχεσαι τα ψέματα αλλά υπάρχουν φορές που δεν αφήνεις τους άλλους να εισχωρήσουν στον κόσμο σου, κάτι που τους κρατά σε απόσταση.

Παράθυρο 2

Αν επέλεξες το παράθυρο 2, βάζεις πάνω απ' όλα την οικογένεια. Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα από τον θεσμό της και προτιμάς να αφιερώνεις μαζί της τον περισσότερο χρόνο. Σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους και διακρίνεσαι για την ευαισθησία σου, η οποία πέρα από αρετή, γίνεται πολλές φορές, η μεγαλύτερη αδυναμία σου.

Παράθυρο 3

Αν επέλεξες το παράθυρο 3, είσαι ελεύθερη ψυχή. Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα και δεν σου αρέσει να σου στερούν την ανεξαρτησία σου. Δεν ακολουθείς τους κοινωνικούς κανόνες αλλά ζεις με πειθαρχία. Σου αρέσει να δείχνεις αφοσίωση στους άλλους αλλά όταν δεν κάνουν το ίδιο, δείχνεις το χειρότερο σου πρόσωπο.

Παράθυρο 4

Αν επέλεξες το παράθυρο 4, έχεις ασυνήθιστη προσωπικότητα και γνήσια περιέργεια για όλα. Είσαι ευαίσθητη, δημιουργική και ρομαντική φύση και σου αρέσει να βλέπεις πάντα τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Σκέφτεσαι πάντα έξω από τα κουτάκια και δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με τη μετριότητα.

Παράθυρο 5

Αν επέλεξες το παράθυρο 5, φημίζεσαι για το κοινωνικό σου πνεύμα. Σου αρέσει να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις νέα άτομα, έχεις ηγετικές ικανότητες και δεν σου αρέσουν οι διαταγές. Έχεις υψηλή νοημοσύνη και παίρνεις σωστές αποφάσεις ενώ δεν σου αρέσει καθόλου όταν οι άλλοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.