Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας

Μπορούμε να καταλάβουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου από τον τρόπο που γράφει; Κι όμως σύμφωνα με τους γραφολόγους ο γραφικός μας χαρακτήρας μπορεί να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητά μας μέχρι και να δείξει σε τι ψυχολογική κατάσταση είμαστε. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε για το χαρακτήρα σας από τον τρόπο γραφής σας, τότε πάρτε στυλό και χαρτί και γράψτε μια πρόταση και αν συνεχίσετε την ανάγνωση θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Αν γράφετε με κλίση προς τα αριστερά σημαίνει ότι σας αρέσει η μοναξιά και γενικά προτιμάτε να βρίσκετε στο παρασκήνιο και όχι να φαίνεστε.  Αν τώρα γράφετε με κλίση προς τα δεξιά, τότε είστε κοινωνικοί και θέλετε να έχετε γύρω σας ανθρώπους. Αν πάλι δεν υπάρχει καθόλου κλίση τότε λειτουργείτε με τη λογική, είστε πρακτικοί και αρκετά συγκρατημένοι.

Αν οι λέξεις που γράφετε είναι μεγάλες, είστε μια μεγάλη προσωπικότητα. Οι περισσότεροι διακεκριμένοι άνθρωποι έχουν την τάση να γράφουν με μεγάλα γράμματα. Από την άλλη αν ο γραφικός χαρακτήρας είναι μικρός, τότε είστε ντροπαλοί και εσωστρεφείς. Και αν τα γράμματά σας είναι μεσαίου μεγέθους, τότε είστε ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

Εάν τα γράμματά σας είναι στρογγυλά τότε είστε εγκάρδιοι και ζεστοί με όσους βρίσκονται κοντά σας. Από την άλλη όταν η γραφή σας είναι πιο τετραγωνισμένη αποκαλύπτει ότι είστε προσγειωμένοι και παίρνετε όλες τις αποφάσεις με βάση τη λογική. Ενώ αν στο τελείωμα τραβάτε τα γράμματά σας, τότε τείνετε να είστε εξωστρεφείς και βολικοί. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί κινδυνεύετε να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης λόγω της καλοσύνης σας.  

Τέλος οι γραφολόγοι ισχυρίζονται πως όταν γράφουμε και ασκούμε πίεση στο χαρτί, μας διακατέχει ο ενθουσιασμός και η ανεβασμένη διάθεση. Όμως όταν η πίεση είναι πολύ έντονη, φανερώνει πως είμαστε καταπιεσμένοι και απογοητευμένοι. 

More for you

 
 

Don't Miss