Τζούλια Ρόμπερτς «η πιο όμορφη στον κόσμο». Γιατί;

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τζούλια Ρόμπερτς «η πιο όμορφη στον κόσμο». Γιατί;

Ένα είναι σίγουρο. Μπορεί η ομορφιά να βρίσκεται στα μάτια του θεατή, όπως λένε, αλλά το People διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο: από to 1990 που άρχισε να δημοσιεύεται ο ετήσιος κατάλογός του «Ο πιο όμορφος [άνθρωπος] του κόσμου», το αμερικανικό περιοδικό βοήθησε αδιαμφισβήτητα να διαμορφωθούν τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

Φέτος, η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς διεκδίκησε για πέμπτη χρονιά τον τίτλο  και είναι η «πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» για το 2017. Και τώρα, μια νέα μελέτη φωτίζει την εξέλιξη των προτύπων ομορφιάς από το 1990 – όταν για πρώτη φορά ο τίτλος του People δόθηκε στην Μισέλ Φάιφερ- μέχρι σήμερα.

Βέβαια, οι ιδέες για την ομορφιά μπορεί να ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό με βάση την προσωπική προτίμηση και τις διαφορετικές κουλτούρες, γράφει το Live Science. Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στις 11 Οκτωβρίου στο περιοδικό JAMA Dermatology, οι ερευνητές εξέτασαν τα μεταβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς στις λίστες του People, το οποίο έχει το μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό από οποιοδήποτε αμερικανικό περιοδικό, με 43,6 εκατ. ενήλικους αναγνώστες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

More for you

 
 

Don't Miss