Επιλέξτε μια από τις παρακάτω εικόνες (μάνταλα) και ανακαλύψτε πτυχές του χαρακτήρα σας

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Επιλέξτε μια από τις παρακάτω εικόνες (μάνταλα) και ανακαλύψτε πτυχές του χαρακτήρα σας

Η λέξη μάνταλα (mandala) προέρχεται από την κλασική ινδική γλώσσα, τα Σανσκριτικά και μπορεί να  μεταφραστεί με τη λέξη κύκλος, όμως μια μάνταλα είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό σχήμα.  Αντιπροσωπεύει το σύμπαν, την ενότητα και την ολότητα. Συμβολίζει το άπειρο και την αιώνια ζωή και χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από πολλούς λαούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένας τρόπος για να ερχόμαστε σε επαφή με το ασυνείδητό μας.

Είναι όμως αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα μάνταλα μπορούν να αποκαλύψουν κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου. Αν θέλετε και εσείς να ανακαλύψετε μερικές πτυχές του χαρακτήρα σας επιλέξτε ένα από τα μάνταλα που βλέπετε στη φωτογραφία και δείτε τι συμβολίζει.

 

 

Εικόνα 1 συμβολίζει τη γενναιοδωρία και την ηθική

Έχετε υψηλά πρότυπα και φιλοδοξίες και προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο. Εργάζεστε σκληρά και έχετε ως στόχο να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Δυστυχώς όμως λίγοι είναι εκείνοι που εκτιμούν αυτά που κάνετε.

Η εικόνα 2 συμβολίζει τη γοητεία και την αλήθεια

Απλά απολαμβάνετε τη φροντίδα των άλλων. Είστε ένας άνθρωπος που εμπνέει όσους είναι γύρω σας και έχετε ένα λαμπερό χαρακτήρα.

Διαβάστε εδώ: Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι; Η ψυχολόγος απαντάει σε αυτό το τεράστιο ερώτημα

Η εικόνα 3 συμβολίζει το μυαλό και τη σκέψη

Οι σκέψεις και οι ιδέες σας είναι λαμπρές και σπουδαίες. Ωστόσο, είστε εσωστρεφείς και σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα προσπαθείτε να κάνετε το σωστό, ακόμα και όταν οι περισσότεροι δεν συμφωνούν μαζί σας.

Η εικόνα 4 συμβολίζει την έμπνευση και τη φιλοσοφία

Παρόλο που μπορεί να σας ακούγεται περίεργο είστε πολύ διαισθητικοί και δημιουργικοί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είστε συναισθηματικοί και πληγώνεστε συχνά από άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν

Η εικόνα 5 συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την ανεξαρτησία

Είστε πολύ ανεξάρτητοι. Έχετε αυτοπεποίθηση και ξέρετε πώς να χειριστείτε τις δύσκολες στιγμές. Επίσης γνωρίζετε πλήρως τι είναι αυτό που θέλετε και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε. Το μόνο που ζητάτε από τους άλλους είναι η ειλικρίνεια.

Η εικόνα 6 συμβολίζει την ευγένεια και την ευαισθησία

Έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων καθώς είστε κοινωνικοί και οικοδομείται υγιείς σχέσεις με άλλους. Έχετε μια φωτεινή αύρα και οι άνθρωποι αισθάνονται όμορφα με την παρουσία σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss