Τι είναι οι «Ψυχικοί Βρικόλακες» και πώς θα τους κρατήσετε έξω από τη ζωή σας

Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018

Τι είναι οι «Ψυχικοί Βρικόλακες» και πώς θα τους κρατήσετε έξω από τη ζωή σας

Όταν ακούτε τη λέξη ενέργεια τι σας έρχεται στο μυαλό; Σίγουρα η απάντηση δεν είναι μόνο μια λέξη αλλά πολλές. Γιατί ενέργεια υπάρχει παντού, στη γη, στα φυτά, στα ζώα, στους ανθρώπους. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι εκτός από ύλη είναι και ενεργειακά όντα, που αλληλεπιδούν το ένα με το άλλο.

Σχεδόν σε όλους έχει τύχει να συναντήσουμε κάποιον και να τον αντιπαθήσουμε από την πρώτη στιγμή παρόλο που δεν έχουμε κάποιο επιχείρημα για να στηρίξουμε αυτή την αντιπάθεια. Η αιτία αυτού του συναισθήματος είναι η αύρα του ατόμου, η οποία απώθησε τη δική μας, προειδοποιώντας μας να μείνουμε μακριά.

Υπάρχουν όμως ορισμένοι άνθρωποι ή διαφορετικά οι «ψυχικοί βρυκόλακες» που απομυζούν την αύρα σας για να ενισχύσουν τη δική τους. Μπορεί να είναι ένας φίλος σας, κάποιος μέλος της οικογένειας σας ή ένας συνάδελφος που σας αποστραγγίζει τη συναισθηματική ενέργεια και αν δεν είστε προσεκτικοί μπορεί να σας εξαντλήσει ψυχικά. Οι «ψυχικοί βρυκόλακες» είναι συνήθως άτομα που ζηλεύουν υπερβολικά και που συνειδητά ή ασυνείδητα απομυζούν την ενέργεια από τους άλλους πράγμα που βοηθάει τα ίδια, αλλά κάνει όλους τους άλλους να νοιώθουν εξάντληση και εκνευρισμό.

Διαβάστε εδώ: Κάθε πετυχημένος άνθρωπος μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις 4 ερωτήσεις

Τι γίνεται όμως εάν ο άνθρωπος που σας ρουφά όλη την αύρα βρίσκεται στο πολύ κοντινό σας περιβάλλον; Ίσως είναι ο αδελφός σας ή ο πατέρας των παιδιών σας. Σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας για τη συγκεκριμένη σχέση. Ίσως είναι καλό να αναγνωρίσετε ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να πάρετε αυτό που έχετε ανάγκη και ίσως πρέπει να περιορίσετε το χρόνο που περνάτε μαζί.

Παρόλο που μερικές φορές είναι δύσκολο ωστόσο εάν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε γύρω σας «ψυχικούς βρυκόλακες» το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τους απομακρύνετε όσο είναι νωρίς. Μια αποδυναμωμένη αύρα μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώθει αποτυχημένος, να έχει προβλήματα υγείας ή να νοιώθει ότι δεν είναι αποτελεσματικός γενικά στη ζωή του. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss