4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί για να ξυπνήσετε σε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί για να ξυπνήσετε σε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο

Η ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε τα απλά πράγματα που μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους. Με το που ξυπνάμε όλα γίνονται με βιασύνη επειδή οι υποχρεώσεις είναι εκεί και περιμένουν να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Έχετε εκατομμύρια πράγματα στο μυαλό σας με αποτέλεσμα να ξεκινάτε την ημέρα σας και να νιώθετε ήδη εξαντλημένοι. Πρέπει όμως να σπάσετε αυτό τον φαύλο κύκλο, διαφορετικά δεν θα νιώσετε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι. Τι μπορείτε να κάνετε; Συνεχίστε την ανάγνωση και θα καταλάβετε ότι όλα εξαρτώνται από το πώς ξεκινάει η μέρα σας.

1. Θυμηθείτε τα όνειρά σας.

Πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι, μείνετε λίγο περισσότερο και προσπαθήστε να θυμηθείτε τα όνειρά σας. Όσο περισσότερο θυμάστε τη μικρότερη λεπτομέρεια, τόσο το καλύτερο. Τα όνειρα είναι οι πόρτες μέσω των οποίων το υποσυνείδητό σας θέλει να συνδεθεί μαζί σας.  Ακόμα κι αν τα όνειρά σας μπορεί να είναι λίγο τρομακτικά, κοιτάξτε τα με διαφορετική προοπτική και πάρτε όλα τα κρυμμένα μηνύματα.

2. Νιώστε ευγνωμοσύνη.

Να είστε ευγνώμονες για όλα τα πράγματα που έχετε είτε είναι απτά είτε άυλα. Με την εστίαση σε όλα όσα πρέπει να νιώθετε ευγνωμοσύνη, μετατοπίζετε τη νοοτροπία σας σε πιο θετικά πράγματα. Αυτό μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε όλη την ημέρα σας, ειδικά στις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους. Επίσης θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αισιοδοξία.

3. Πιείτε ένα ποτήρι νερό.

Αυτή η κίνηση προσφέρει πολλά οφέλη: αναζωογονεί το μεταβολισμό σας, σας ενυδατώνει και σας χαρίζει ευεξία. Θα νιώσετε ότι έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

4. Σκεφτείτε τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι

Όταν σκέφτεστε όλα όσα σας κάνουν χαρούμενους έχετε έναν ακόμα λόγο για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Επίσης μεταφέροντας την προσοχή σας σε όλα σας προκαλούν χαρά, χρωματίζετε την ημέρα σας με χαρούμενα χρώματα. Αυτό σας δίνει την έμπνευση να προχωράτε κάθε μέρα με ενθουσιασμό.

More for you

 
 

Don't Miss