Οι πιο όμορφες ατάκες για να πείτε χρόνια πολλά στις φίλες σας που είναι και μανούλες

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Οι πιο όμορφες ατάκες για να πείτε χρόνια πολλά στις φίλες σας που είναι και μανούλες

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας. Μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω. Όμως δεν πρέπει να πείτε χρόνια πολλά μόνο στη δική σας μαμά, αλλά να θυμηθείτε και τις φίλες σας που έγιναν πρόσφατα ή είναι εδώ και χρόνια μαμάδες. Και δεδομένου ότι είμαστε στο 2018 τι καλύτερο από το να αναρτήσετε μια φωτογραφία γράφοντας μια χιουμοριστική ή μια τρυφερή λεζάντα. Παρακάτω σας δίνουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για να πείτε χρόνια πολλά στις φίλες σας που είναι μανούλες.

«Η πιο φοβερή φίλη μου απλά τυχαίνει να είναι και η πιο καταπληκτική μαμά όλου το κόσμου». Μια γλυκιά δήλωση για να δείξετε στη φίλη σας πόσο την αγαπάτε και να την κάνετε να νιώσει όμορφα. Αυτός δεν είναι και ο στόχος άλλωστε;

«Εκτός από φίλη έγινες και μαμά. Είσαι ό,τι καλύτερο». Αυτός είναι ακόμη ένας όμορφος τρόπος για να πείτε χρόνια πολλά στη φίλη σας που είναι και μαμά.

«Η ζωή της μαμάς δεν είναι εύκολη, αλλά εσύ τα καταφέρνεις πάντα». Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε εδώ: Η δύναμη που έχει το φιλί στο μέτωπο

«Χρόνια πολλά στη καλύτερη μου φίλη και στον φτηνότερο θεραπευτή μου». Μια φράση που εμπεριέχει μια δόση χιούμορ αλλά και αλήθειας. Η φίλη σας σίγουρα θα χαμογελάσει και θα συγκινηθεί.

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόσουν μια καταπληκτική μαμά». Με αυτή τη φράση δείχνετε το θαυμασμό και την αγάπη προς εκείνη.

«Ελπίζουμε ότι σήμερα θα φάμε σούσι και θα πιούμε μαργαρίτες. Χαμογέλα μαμά». Εάν η φίλη σας αγαπάει τα πάρτι τότε είναι ευκαιρία εκτός από την ανάρτηση αυτής λεζάντας, να της οργανώστε και ένα.

«Η Wonder Woman είναι ένα τίποτα μπροστά σου. Χρόνια πολλά στην καλύτερη μου φίλη». Μια φράση για τις μαμάδες που αγαπάνε τους υπερήρωες και που δείχνει το θαυμασμό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss