Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Στην καθημερινή ζωή και στη ψυχολογία οι νάρκισσοι είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού.

Όσο αφορά την αστρολογία όλα τα ζώδια είναι νάρκισσοι, όμως κάποια μπορεί να έχουν λίγο πιο έντονο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Κριός

Ο Κριός είναι ένας από τους μεγαλύτερους νάρκισσους, όχι όμως όσο αφορά την εμφάνιση. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, είναι γεννημένος πρωταγωνιστής. Συνήθως οι συζητήσεις που ανοίγει αφορούν κάποιο κατόρθωμά του και πάντα αναφέρει πως είναι πρώτος σε όλα.

Διαβάστε εδώ: Πώς να έχετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

Λέων

Ο ναρκισσισμός είναι η δεύτερη φύση του Λέοντα και αφορά όλα τα επίπεδα, από την εμφάνιση μέχρι και την επιτυχία. Θέλει να δείξει9 σε όλο τον κόσμο τη δύναμή τους και πως είναι μοναδικός. Οι υπόλοιποι απλά τον ακολουθούμε ενώ βρισκόμαστε χιλιόμετρα πίσω του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εγωιστής και νοιάζεται αρκετά για το πώς φαίνεται στους άλλους. Θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα και να είναι ο καλύτερος σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτυχία. Μάλιστα είναι ικανός να μη λογαριάσει κανέναν και τίποτα προκειμένου να πετύχει. Επίσης πολλές φορές έχει μια τάση σνομπισμού σε όσους θεωρεί κατώτερους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss