Αυτοί είναι οι χειρότεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Αυτοί είναι οι χειρότεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Το σεξ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες σε μια σχέση και στη ζωή μας γενικότερα. Γνωρίζατε όμως ότι σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν κάποια ζώδια που ξεχωρίζουν για…το χειρότερο σεξ; Εάν λοιπόν γνωρίζετε το ζώδιο του το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν πάντα όρεξη για σεξ και βρίσκονται σε μια συνεχή σεξουαλική αναζήτηση. Παρόλα αυτά μέσα στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα μπορεί να σας αγχώσουν και να δημιουργήσουν ένα χάος στη σεξουαλική σας ζωή. Οι πρωτοποριακές ιδέες που έχουν πολλές φορές δεν τους βγαίνει σε καλό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και τη τρυφερότητα. Όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η συναισθηματικότητα να σας κουράσει και να μπλοκάρει τη σεξουαλικότητά σας.  

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Παρθένος

Οι Παρθένοι ζυγίζουν τα πάντα. Ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν επιδοθούν στην πράξη και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σκοτώσει τον έρωτα.

Τοξότης

Οι Τοξότες γενικότερα είναι ανοιχτόμυαλοι και στην καρδιά τους νιώθουν πάντα εικοσάρηδες. Όμως παρόλο που είναι ζώδιο της φωτιάς, είναι και οι πιο βαρετοί εραστές του ζωδιακού κύκλου

Αιγόκερως

Αν και οι Αιγόκεροι φαίνεται να απολαμβάνουν το σεξ μαζί σας, στην πραγματικότητα δεν είναι μαζί σας. Το μυαλό τους είναι κάπου αλλού εκτός από την ερωτική πράξη. Όχι ότι δεν κάνουν σεξ, αλλά οτιδήποτε άλλο τους είναι πιο σημαντικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss