WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί κάνουμε καλύτερο σεξ το καλοκαίρι


23 Ιουνίου 2019

toa-heftiba-270789-unsplash.jpg

Κατά τη διάρκεια του χρόνου το σεξ πολλές φορές δεν είναι στις προτεραιότητες. Δουλειά, υποχρεώσεις, παιδιά, προβλήματα, έλλειψη χρόνου και διάθεσης συντελούν στο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι πως με το τρόπο αυτό το ζευγάρι απομακρύνεται και οι δύο σύντροφοι αρχίζουν σίγα σιγά να χάνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Οι διακοπές λοιπόν προσφέρονται για επανένωση. Χαλαρή διάθεση, χρόνος, ηρεμία, ξεκούραση, φλερτ, ερωτισμός, ήλιος και θάλασσα αρκούν για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Και οι δύο σύντροφοι έχουν πλέον την όρεξη να διεκδικήσουν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Το σεξ πλέον αποτελεί ευχαρίστηση και όχι αγγαρεία. Κάτι επίσης, πολύ βασικό είναι πως το σπίτι είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Αυτό σημαίνει πως το σεξ γίνεται ρουτίνα μέσα σ΄αυτό. Σαν ιεροτελεστία στον ίδιο χώρο. Ασυνείδητα ή συνειδητά κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η ανανέωση λοιπόν έρχεται όταν αλλάζει το περιβάλλον αλλά και οι συνθήκες.

Χαρείτε λοιπόν τον έρωτά το καλοκαίρι, ελάτε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και διεκδικήστε ερωτικά τον σύντροφό σας. Το σεξ είναι υγεία αλλά και η βασική επικοινωνία του ζευγαριού μην το ξεχνάτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.