WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους που στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους στους άντρες


12 Ιανουαρίου 2020

Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους που στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους στους άντρες

Το να στέλνουν οι άνθρωποι γυμνές φωτογραφίες  σε κάποιον άλλον είναι αρκετά συνηθισμένο αυτές τις μέρες. Αλλά γιατί υπάρχει αυτό το φαινόμενο; 
 
Ο Morgan Johnstonbaugh, υποψήφιος διδάκτορας κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, αποφάσισε να διεξάγει μια μελέτη σε 1918 φοιτητές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 και τους έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις συνήθειες τους να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Οι φοιτητές κλήθηκαν να περιγράψουν την τελευταία φορά που έστειλαν μια γυμνή ή ημι-γυμνή φωτογραφία τους ηλεκτρονικά σε άλλο πρόσωπο. Περίπου το 56% δήλωσαν ότι είχαν στείλει στο παρελθόν. Από εκείνους που ανέφεραν ότι έστειλαν μια φωτογραφία, το 73% ήταν γυναίκες.

Στη συνέχεια οι φοιτητές ρωτήθηκαν γιατί μοιράστηκαν αυτές τις φωτογραφίες. Οι επιστήμονες τους παρουσίασαν έναν κατάλογο 23 πιθανών λόγων και τους είπαν να απαντήσουν. Τα αποτέλεσμα έδειξαν πως οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν ότι έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες για να αισθάνονται δυνατές και ότι όλο αυτό ενίσχυσε την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος οι επιστήμονες πιστεύουν πως η συγκεκριμένη μελέτη μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους, ειδικά τους γονείς των νεαρών ενηλίκων, να συζητήσουν με τα παιδιά τους για το ποιες είναι οι συνέπειες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.