WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 (όχι και τόσο) κρυφά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι το διαζύγιο πλησιάζει


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

6 (όχι και τόσο) κρυφά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι το διαζύγιο πλησιάζει

Δε χρειάζεται να είναι κανείς μέντιουμ για να καταλάβει πότε μία σχέση κρέμεται από μία κλωστή. Κι όταν αυτή τελειώνει, κοιτώντας πίσω αναγνωρίζουμε όλα τα σημάδια που συνειδητά αγνοήσαμε, τα προειδοποιητικά καμπανάκια που βάλαμε σε σίγαση. 

Παρακάτω, θα βρείτε 6 σημάδια που δεν είναι και τόσο δύσκολο να εντοπίσετε σε έναν γάμο που οδεύει προς διαζύγιο. Φυσικά, τίποτα δεν είναι απόλυτο και πιθανότατα να διορθώνεται η κατάσταση, αν και οι δύο το επιθυμείτε.

Πηγαίνετε για ύπνο διαφορετικές ώρες

Αν το κάνετε πάντα, από την αρχή της κοινής σας ζωής, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, όταν αυτό ξεκινά ξαφνικά και γίνεται συνήθεια, ίσως χρειάζεται να μπείτε σε σκέψεις. 

Αποφεύγετε το σεξ

Αν η δικαιολογία της κούρασης και του πονοκέφαλου είναι τα πρώτα πράγματα που σας έρχονται στο μυαλό, όταν σας πλησιάζει ερωτικά ο σύζυγός σας, υπάρχει πρόβλημα.

Ζητάτε άδεια για τα πάντα

Αυτό είναι ένα από τα κρυφά σημάδια που προμηνύουν το διαζύγιο. Αν στο παρελθόν λειτουργούσατε ανεξάρτητα και τώρα ζητάτε άδεια για το παραμικρό, θέλοντας διαρκή επιβεβαίωση, τα πράγματα δεν είναι όσο καλά φαντάζεστε.

Είστε διαρκώς στα social media

Αν προτιμάτε να περάσετε χρόνο στο Instagram αντί να συζητήσετε με το σύζυγό σας, ή αν αισθάνεστε μοναξιά παρότι βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσετε μερικά πράγματα.

Κάνετε υπερωρίες

Αν εργάζεστε διαρκώς για να μην επιστρέφετε σπίτι, κάτι συμβαίνει στο γάμο σας. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω.

Είστε εκεί σωματικά, αλλά όχι πνευματικά

Αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία, δώστε προσοχή. Όταν ο ένας από τους δυο μιλάει κι ο άλλος αντί να δίνει προσοχή, ταξιδεύει νοητικά σε άλλα (ενδεχομένως πιο ωραία) μέρη, ο γάμος μάλλον αποτυγχάνει.

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.