WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις στο κρεβάτι που έχουν φτιαχτεί για γυναικείο οργασμό


Κλέλια Φατούρου

28 Ιανουαρίου 2022

5 στάσεις στο κρεβάτι που έχουν φτιαχτεί για γυναικείο οργασμό
Pexels/Ron Lach
Οι στάσεις που εγγυώνται απόλαυση

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες στο σεξ. Υπάρχουν στάσεις που δεν συμπαθούμε και τόσο, άλλες που είναι σταθερά οι αγαπημένες μας αλλά και εκείνες που ενδεχομένως δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα.

Η επίτευξη του οργασμού είναι ένα σύνολο πραγμάτων, αλλά για να μιλήσουμε πρακτικά, θα σε βοηθήσουν κυρίως οι στάσεις που ενισχύουν τη διέγερση της κλειτορίδας. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σημασία έχει ο παρτενέρ, η δική μας διάθεση και το timing. Οι στάσεις που ακολουθούν μας δίνουν ένα πλεονέκτημα και μας φτάνουν πιο κοντά στον στόχο.

Γυναίκα από πάνω

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε συγκεκριμένη στάση. Μπορεί να είσαι από πάνω με όρθια πλάτη, ή να ξαπλώνεις πάνω στον παρτενέρ σου ώστε να υπάρχει και πιο εύκολη τριβή. Με αυτόν τον τρόπο, έρχεσαι πιο κοντά, φιλιέσαι και χαϊδεύεσαι.

Η γέφυρα

Είναι πιο απλό από όσο ακούγεται. Ενώ είστε σε στάση ιεραποστολικού, εσύ ακουμπάς τα πέλματα στο κρεβάτι και τεντώνεις τη λεκάνη προς τα πάνω. Έτσι η διείσδυση γίνεται πολύ πιο έντονη και μπορούν να ασχοληθούν και οι δύο με το υπόλοιπο σώμα.

Κλασικό αγαπημένο ιεραποστολικό

Μπορεί να θεωρείται η πιο παραδοσιακή στάση στο σεξ, αλλά είναι και εγγυημένα απολαυστική. Έχει αρκετές παραλλαγές αλλά, στο τέλος της ημέρας, η τριβή που προκύπτει από τη συγκεκριμένη στάση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό, χωρίς να το προσπαθήσουμε πολύ.

Ο λωτός

Μία από τις πιο τρυφερές στάσεις. Εκείνος κάθεται τύπου οκλαδόν και εσύ τυλίγεσαι γύρω του, ενώ κάθεσαι από πάνω. Μπορεί να γίνει στο κρεβάτι, στον καναπέ, ακόμα και στο πάτωμα. Σας φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά και είναι εξαιρετική επιλογή για τον γυναικείο οργασμό.

Στοματικό σεξ

Έχουμε πει πολλές φορές ότι σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα και διείσδυση. Μπορεί να υπάρξει τεράστια ικανοποίηση μέσα από τα προκαταρκτικά, όπως το στοματικό σεξ. Αν χρειαστεί, είναι καλό να καθοδηγείς τον παρτενέρ σου και να μην τον αφήσεις να μαντεύει για το τι σου αρέσει. Και την επόμενη φορά, θα ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που σε φέρνει σε οργασμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.