WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η καλύτερη ώρα της ημέρας να κάνεις σεξ


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2023

Η καλύτερη ώρα της ημέρας να κάνεις σεξ
Pexels/Leeloo
Υπάρχει τελικά ιδανική ώρα που να βολεύει και τους δύο;

Αν είσαι σε φάση που νιώθεις ότι δεν λειτουργεί το σεξ, ίσως και να πρέπει να αναθεωρήσεις την ώρα που το κάνεις.

Παρόλα αυτά, υπάρχει και ένα ακόμη θέμα, που ίσως να μην του έχεις δώσει προσοχή, αλλά παίζει ρόλο στην ερωτική μας ζωή. Σύμφωνα με έρευνα, η libido των ανδρών είναι στο άλλο άκρο από αυτή των γυναικών. Οι γυναίκες έχουν έντονη διάθεση το βράδυ, ενώ οι άντρες το πρωί. Καλά νέα για τα ομόφυλα ζευγάρια, όχι τόσο καλά για τους υπόλοιπους.

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει να κάνει σεξ από τις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, γιατί συνήθως είναι η ώρα του ύπνου και της χαλάρωσης. Το πρόβλημα είναι ότι είναι και οι ώρες που είμαστε εξουθενωμένοι από την ημέρα που πέρασε.

Υπάρχει η καλύτερη ώρα για σεξ;

Ναι, και είναι αυτή που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις αμέσως μετά. Άρα το πρωινό σεξ δεν είναι τελικά τόσο καλή επιλογή, εκτός αν είναι Σαββατοκύριακο και έχεις όλη τη μέρα δική σου. Το σεξ πριν τον βραδινό ύπνο είναι μία σωστή επιλογή, επειδή μπορείς να κοιμηθείς στο καπάκι, αλλά ιδανικά, κάνε νωρίτερα. Εκεί που είστε χαλαροί και βλέπετε Netflix ή μιλάτε χαλαρά, μπορείς να κάνετε σεξ και να συνεχίσετε τη χαλάρωση. Αν είναι Σαββατοκύριακο, το μεσημεριανό σεξ πριν τον ύπνο, είναι ακόμα καλύτερο.

Στο τέλος της ημέρας, το ζητούμενο είναι να βρείτε τον τρόπο να συγχρονίσετε τις διαθέσεις σας, έτσι ώστε να το απολαμβάνετε και οι δύο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS