Που θα πάμε σήμερα για "σεξ";

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Που θα πάμε σήμερα για "σεξ";

Γιατί πολλά ζευγάρια που είναι καιρό σε μία σχέση προτείνουν να βρεθούν σε κάποιο ξενοδοχείο;

Η αλήθεια είναι πως η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το "βασίλειο" του ζευγαριού. Εκεί βρίσκεται. Τώρα, σκεφτείτε να είστε μαζί αρκετά χρόνια και να κάνετε σεξ στο συγκεκριμένο κρεβάτι. Όσο φαντασία κι αν έχει κανείς κάποια στιγμή το περιβάλλον σε περιορίζει. Δεν έχεις άλλα ερεθίσματα για έμπνευση. Εκεί αρχίζει η ρουτίνα. Το ίδιο το σεξ  δεν το βαριόμαστε, όταν όμως μια πρακτική επαναλαμβάνεται συνεχώς με τον ίδιο τρόπο χάνει το ενδιαφέρον της. Συνήθως αυτό δεν έχει να κάνει με τα συναισθήματα που τρέφουμε για το σύντροφό μας, αλλά με την κατάσταση μέσα στην οποία λαμβάνει χώρα η ερωτική πράξη στην καθημερινότητά μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Ανανέωση. Χρειαζόμαστε εναλλαγές που προσθέτουν ενδιαφέρον, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να επιζητούμε το σεξ με την ίδια συχνότητα. Η επιλογή του ξενοδοχείου είναι ένα νέο περιβάλλον. Μάλιστα, το ξενοδοχείο έχει ταυτιστεί και μ' άλλα πράγματα γεγονός που μας βάζει σε μια διαδικασία να δημιουργήσουμε ερωτικά σενάρια με το μυαλό μας.

Ακόμα, το ραντεβού σ΄ένα ξενοδοχείο δημιουργεί συναισθήματα ανυπομονησίας και προσμονής. Το χτυποκάρδι των πρώτων καιρών. Με άλλα λόγια, μας θυμίζει αυτό που με τόσο επιμονή ξεχνάμε συνεχώς, πώς είμαστε και εραστές πέρα των άλλων μας ρόλων.

Αν δεν είστε fan του ξενοδοχείου, τότε βρείτε εναλλακτικά μέρη για σεξ που ανανεώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss