Όλα οδηγούν μακριά απ΄το σεξ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Όλα οδηγούν μακριά απ΄το σεξ

Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες προτιμούν να διαβάζουν, να βλέπουν ταινίες, να μαγειρεύουν ακόμα και να σιδερώνουν, όλα εκτός από το σεξ. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή το "έργο" το έχετε ξαναδεί πολλές φορές ή ταινία είναι μάπα.

Δυστυχώς, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε μόνο στην πρώτη περίπτωση. Αν είστε χρόνια σε μια σχέση και η ρουτίνα έχει μπει ανάμεσά σας, τότε φέρετε ευθύνη και θα πρέπει να δράσετε. Για το λόγο αυτό, ξεκινήστε να δοκιμάζετε διάφορα πράγματα όπως:

  • Δώστε παράταση στο πριν: Δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα, αφιερώστε παραπάνω χρόνο στα προκαταρκτικά, μοιραστείτε φαντασιώσεις σας κτλ.
  • Ανανεώστε τα εσώρουχά σας: Θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώθετε ακόμη πιο sexy. Γεγονός, που θα βάλει και το σύντροφό σας πιο εύκολα στο παιχνίδι.
  • Γιατί όχι στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Αν είστε χρόνια σε μια σχέση, όση φαντασία κι αν έχετε κάποια στιγμή θα εξαντληθεί. Οι ταινίες λοιπόν και θα σας διεγείρουν ερωτικά αλλά και θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης.
  • Αλλάξτε στάσεις, πρότεινε σεξ σε διαφορετικά μέρη, εντός ή εκτός του σπιτιού. Μπείτε σε ένα ρόλο! Το γνωστό role play, επίσης, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και θα εξασφαλίσει μια παθιασμένη νύχτα ή δοκιμάστε κάτι πιο kinky.

Είναι μόνο μερικές ιδέες για να ανανεωθείτε και βάλετε το σεξ στη ζωή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss