Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση;

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση;

Δύσκολο project, αλλά γίνεται ή όχι τελικά; 

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα διένυες χιλιόμετρα, ναυτικά η αεροπορικά μίλια για να συναντήσεις τον αγαπημένο σου; Πάντα σου έλεγαν την κλίσε φράση “Μακριά από σχέσεις από απόσταση”, “Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται” και εσύ πήγες και βρήκες την αγάπη που ήρθε από μακριά. Τελικά ποσό εύκολο είναι να επιβιώσεις και να βγεις κερδισμένη μέσα από μια τέτοια σχέση;

Μπορείς να τα καταφέρεις; Κι όμως μάλλον λειτουργεί...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από την αναμονή να δεις τον αγαπημένο σου μετρώντας τις μέρες αντίστροφα και κάνοντας συνεχώς σχέδια στο μυαλό για τις μέρες που θα είστε μαζί.

Η φλόγα κάθε φορά που τον βλέπεις είναι πιο δυνατή από ποτέ γιατί νιώθεις σαν να είσαστε μονό λίγες εβδομάδες μαζί. Άσε που δεν θα ήθελες με τίποτα να χαλάσεις αυτές τις μέρες που θα είστε μαζί με ανούσιες γκρίνιες και τσακωμούς.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Πόσο συχνά θα ταξίδευες μέσα στο χρόνο αν δεν είχες το κίνητρο; Ανανεώνεσαι και γυρνάς στη βάση σου με όρεξη.

Και το πιο σημαντικό; Δεν μπορείς να μιλήσεις για ρουτίνα στη σχέση.

Συνεπώς, να θυμάστε, η αγάπη μπορεί να είναι οπουδήποτε για τον καθένα αρκεί να την βρούμε και να έχουμε υπομονή μέχρι να έρθει κοντά μας.

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Σκοπέτου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss